XBLOG logo @2x

Το OnePlus 5 αποκτάει Face Unlock με το Android Oreo

Η OnePlus πρόσφατα λάνσαρε το OnePlus 5T και ανακοίνωσε ότι σταματάει τη παραγωγή του OnePlus 5. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα ξεχάσει το συγκεκριμένο μοντέλο.

Όπως έγινε γνωστό με τη νέα “beta 2” έκδοση του Android 8.0 Oreo update για το OnePlus 5, το κινητό θα αποκτήσει τη λειτουργία ξεκλειδώματος με αναγνώριση προσώπου που διαθέτει το OnePlus 5T από το κουτί. Το χαρακτηριστικό αυτό δεν είναι τόσο ασφαλές όσο το Face ID του iPhone X και για αυτό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πληρωμές, όμως αρκεί για το ξεκλείδωμα της οθόνης κλειδώματος.

Επιπλέον, το Android 8.0 Oreo θα φέρει στο OnePlus 5 ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον στις ρυθμίσεις και το κέντρο ειδοποιήσεων, τη λειτουργία AutoFill που συμπληρώνει τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη σε φόρμες, το Picture in Picture (PIP), Notification Timeout και άλλα.

Το OnePlus 5 αναμένεται να είναι το πρώτο κινητό της εταιρίας που θα αναβαθμιστεί στο Oreo και αργότερα θα αναβαθμιστούν επίσης τα OnePlus 3 και OnePlus 3T. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν οι αναβαθμίσεις.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.