XBLOG logo @2x

Το Oppo F5 Youth ανακοινώθηκε με 16MP selfie κάμερα και μικρά bezels

Η Oppo λάνσαρε το νέο μεσαίας κατηγορίας smartphone Oppo F5 Youth που διαθέτει δύο σημαντικά χαρακτηριστικά που θα παρατηρήσει η… νεολαία: μια καλή selfie κάμερα και μια μεγάλη οθόνη με μικρά bezels.

Το Oppo F5 Youth είναι μια πιο προσιτή έκδοση του F5. Ενσωματώνει 6-ιντσών FHD+ οθόνη (2160×1080 pixels) με αναλογία 18:9 και περιτριγυρίζεται από μικρά bezels. Μέσα του βρίσκουμε το MediaTek Helio P23 chipset το οποίο διαθέτει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή Cortex-A53 και τη μονάδα γραφικών ARM Mali G71 MP2, καθώς και 3 GB μνήμη RAM. Για την αποθήκευση δεδομένων διαθέτει 32 GB αποθηκευτικό χώρο και υποστηρίζει κάρτες μνήμης microSD.

Η κύρια κάμερα του Oppo F5 Youth είναι στα 13 MP και έχει διάφραγμα f/2.2, ενώ η εμπρόσθια είναι στα 16 MP με ακόμα μικρότερο διάφραγμα στα f/2.0. Παρότι είναι “selfie phone” έχει ένα LED flash μόνο στη κύρια κάμερα. Για τις νυχτερινές selfies, η οθόνη φωτίζεται στο τέρμα όταν τραβάτε φωτογραφίες έτσι ώστε να φωτίζεται το πρόσωπό σας.

Σε άλλα χαρακτηριστικά έχουμε μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 3,200 mAh, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και υποδοχή για δύο κάρτες nano-SIM*. Το κινητό βασίζεται στο Color OS 3.2, δηλαδή τρέχει το Android 7.1, και υποστηρίζει ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου.

Το Oppo F5 Youth θα κυκλοφορήσει άμεσα στις Φιλιππίνες, σε μαύρο και χρυσό χρώμα, με κόστος PHP13,990 ($275).

*Δεν διαθέτει υβριδική υποδοχή SIM, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε δύο υποδοχές SIM και μία ξεχωριστή υποδοχή για κάρτες microSD.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.