XBLOG logo @2x

Samsung Galaxy S23 Ultra: Φήμες για κάμερα 200MP

Samsung Galaxy S22+ Pet Portrait
Η λειτουργία Pet Portrait στη κάμερα του Samsung Galaxy S22+.

Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει νέες Android smartphone ναυαρχίδες στις αρχές του 2023 και απ’ ότι φαίνεται το κορυφαίο όλων, το Galaxy S23 Ultra, δεν θα διαθέτει μόνο τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας αλλά θα κάνει και ένα τεράστιο άλμα στον τομέα της φωτογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αξιόπιστη πηγή Ice Universe, το Samsung Galaxy S23 Ultra θα ενσωματώνει δύο τεχνολογίες που δεν έχουν αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα. Η πρώτη δεν είναι άλλη από τον κορυφαίο επεξεργαστή της Qualcomm, το chipset Snapdragon 8 Gen2 το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί το προσεχή Νοέμβριο, και συγκεκριμένα στις 15-17 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια του Snapdragon Summit. Το νέο τσιπ θα έχει περαιτέρω βελτιώσεις αποδόσεων σε σχέση με το 8+ Gen 1, το οποίο από μόνο του ήταν μια αξιοσημείωτη αναβάθμιση σε σχέση με το 8 Gen 1 που βρίσκουμε σήμερα στη σειρά S22. Φημολογείται επίσης ότι μπορεί να μην δούμε παραλλαγές της σειράς Galaxy S23 με Exynos επεξεργαστές της Samsung.

Η δεύτερη σημαντική τεχνολογία που θα ενσωματώνει το Samsung Galaxy S23 Ultra αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα είναι ο κύριος αισθητήρας κάμερας Samsung ISOCELL HP2 των 200 megapixels – αυτός θα αποκαλυφθεί από τους Κορεάτες μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Υπάρχουν ήδη κάποια smartphones υπό ανάπτυξη με τις παραλλαγές HP1 και HP3, όμως ο HP2 του S23 Ultra αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερος.

Τέλος, το Galaxy S23 Ultra φημολογείται ότι θα κουβαλάει μια μπαταρία χωρητικότητας 5.000 mAh η οποία θα προσφέρει πολλές ώρες αυτονομίας στους κατόχους του κινητού.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.