XBLOG logo @2x

Samsung Unpacked: Ζωντανά η παρουσίαση των νέων αναδιπλούμενων Galaxy

Samsung Unpacked August 2022
Επίσημη εικόνα για την εκδήλωση Samsung Unpacked του Αυγούστου.

Λιγότερες από 48 ώρες έμειναν για το επόμενο event της Samsung, το Unpacked Αυγούστου, όπου αναμένεται να παρουσιαστούν τα φετινά αναδιπλούμενα Galaxy smartphones. Το επερχόμενο Samsung Unpacked θα μεταδοθεί ζωντανά στις 10 Αυγούστου 2022 από την επίσημη σελίδα της Samsung και το κανάλι της στο YouTube στις 16:00, ώρα Ελλάδας.

Στο event πρόκειται να δούμε τα Galaxy Fold 4 και Flip 4 τα οποία θα έχουν για άλλη μια χρονιά το γνώριμο design της Samsung αλλά με σημαντικές βελτιώσεις σε διάφορες πτυχές του hardware για να προσφέρουν μια βελτιωμένη εμπειρία στον χρήστη. Υπάρχουν ήδη αναφορές από χρήστες που έχουν χρησιμοποιήσει ήδη το Galaxy Fold 4 ότι είναι σαφώς καλύτερο από τον προκάτοχό του, παρότι εμφανισιακά είναι παρόμοιο.

Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί ζωντανά από τους επίσημους λογαριασμούς της Samsung σε Facebook, Twitter, Instagram, TikTok και στην επίσημη σελίδα της Samsung. Μέχρι τότε, μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο trailer του Samsung Unpacked 2022 και να πραγματοποιήσετε προεγγραφή στη Samsung για να λάβετε ειδική προσφορά με κάθε προπαραγγελία των νέων κινητών.

Samsung Galaxy Unpacked 2022: Official Trailer

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.