XBLOG logo @2x

Αυτό είναι το κινητό με την καλύτερη οθόνη στην αγορά

Ο οργανισμός DisplayMate έχει χαρακτηρίσει το Pixel 3 XL της Google ως το κινητό με την καλύτερη οθόνη που υπάρχει, όμως αυτό αλλάζει από σήμερα.

Το DisplayMate εκθειάζει τώρα ένα άλλο κινητό που ακούει στο όνομα Galaxy S10. Σύμφωνα με τον Dr. Raymond M. Soneira που δημοσίευσε μια αναφορά σχετικά με την οθόνη της νέας ναυαρχίδας της Samsung, το Galaxy S10 θέτει νέα ρεκόρ όσον αφορά τα χρώματα της οθόνης (τη κάλυψη χρωματικής γκάμας), την ακρίβεια των χρωμάτων, την υψηλή αντίθεση, τη φωτεινότητα, τη μικρότερη ανάκλαση και άλλα.

«Είναι η οθόνη με τη μεγαλύτερη ακρίβεια χρωμάτων που έχουμε δοκιμάσει ποτέ, και είναι σχεδόν πολύ καλύτερη από το σημερινό σου smartphone, 4K UHD TV, tablet, laptop και monitor υπολογιστή,» λέει το DisplayMate Technologies. Επιπλέον χαρακτηρίζει την υποστήριξη του προτύπου HDR10+ ως τον κορυφαίο τρόπο για να παρακολουθείς 4K HDR περιεχόμενο σε μια φορητή συσκευή.

Ο οργανισμός έδωσε τον βαθμό “Excellent A+” στην οθόνη του Samsung Galaxy S10. Να θυμίσουμε ότι πριν από δύο χρόνια είχε κερδίσει και το Galaxy S8 τον αντίστοιχο τίτλο από το DisplayMate.


Διαβάστε επίσης: DxOMark: Αυτό είναι το smartphone με την καλύτερη selfie κάμερα


Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.