XBLOG logo @2x

Μάθαμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Note8

Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει το Samsung Galaxy Note8 σε λιγότερο από 20 μέρες, και όσο πλησιάζουμε την ημερομηνία παρουσίασής του διαρρέουν περισσότερα πράγματα. Στην αρχή του μήνα ο Evan Blass (@evleaks) διέρρευσε ένα πραγματικό press render του Galaxy Note8 και τώρα διέρρευσε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού.

Όπως αποκαλύπτει ο διάσημος leaker, το Samsung Galaxy Note8 έρχεται με 6.3” Super AMOLED οθόνη ανάλυσης 2960 x 1440 (18.5:9 αναλογία εικόνας) με υποστήριξη γραφίδας S Pen, Qualcomm Snapdragon 835 (ΗΠΑ) ή Exynos 8895 (υπόλοιπος κόσμος) chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 6 GB μνήμη RAM, 64 GB αποθηκευτικό χώρο και 3,300 mAh μπαταρία με ασύρματη φόρτιση.

Το Galaxy Note8 σχεδιαστικά θα είναι παρόμοιο με το Galaxy S8. Μπροστά θα μείνει σχεδόν ίδιο με το S8, όμως από πίσω θα έχει διαφορά στο κομμάτι της κάμερας επειδή θα προστεθεί και ένας δεύτερος αισθητήρας. Πλέον μιλάμε για διπλή 12 MP κάμερα: ο ένας αισθητήρας θα έχει ευρυγώνιο φακό, διάφραγμα f/1.7 και Dual Pixel AutoFocus, ενώ ο δεύτερος θα έχει τηλεφακό διαφράγματος f/2.4 για 2x οπτικό zoom. Και οι δύο αισθητήρες θα διαθέτουν οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (O.I.S.) και δίπλα τους θα βρίσκεται ο αισθητήρας αποτυπωμάτων. Η εμπρόσθια κάμερα θα διαθέτει αισθητήρα 8MP με διάφραγμα f/1.7.

Το σώμα του Samsung Galaxy Note8 θα έχει πιστοποιηθεί στο πρωτόκολλο IP68 για προστασία από νερό και σκόνη, θα έχει διαστάσεις 162.5 x 74.6 x 8.5 mm και θα βγαίνει σε τέσσερα χρώματα (Midnight Black, Maple Gold, Orchid Grey και Deep Sea Blue). Η τιμή του κινητού στην Ευρώπη θα κυμαίνεται στα €1,000 και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.