XBLOG logo @2x

RED Hydrogen One: Δείτε σε βίντεο το πιο “τρελό” κινητό στον κόσμο

Πριν από ένα μήνα, η Αμερικάνικη κατασκευάστρια καμερών RED Digital Cinema ανακοίνωσε ότι εισέρχεται στην αγορά των κινητών με το RED Hydrogen One. Το One είναι ένα πανάκριβο smartphone με ολογραφική οθόνη, δυνατότητα τοποθέτησης εξαρτημάτων (σαν τα Moto Mods) και έμφαση στην κάμερα. Στην αρχή η εταιρία δημοσίευσε μονάχα μια teaser εικόνα, όμως τώρα επέτρεψε στον αγαπημένο μας Αμερικάνος YouTuber Marques Brownlee να κάνει μια σύντομη παρουσίαση μερικών πρωτότυπων μοντέλων.

Όπως εξηγεί ο Marques, η RED έχει αναπτύξει τρία πρωτότυπα μοντέλα: το ένα έχει τα ίδια υλικά κατασκευής και διαστάσεις με το μοντέλο που θα βγει στην αγορά, το δεύτερο έχει ολογραφική οθόνη που δουλεύει και το τρίτο έχει υποστήριξη εξαρτημάτων. Στο βίντεο μπορούμε να δούμε το πρώτο και το τρίτο, αλλά δεν άφησαν τον Marques να δείξει την ολογραφική οθόνη επειδή ακόμα την αναπτύσσουν. Επίσης θα ήταν αδύνατο να τη δείξει μέσω της κάμερας.

Σχεδιαστικά, το RED Hydrogen One έχει έναν πολύ περίεργο, βιομηχανικό σχεδιασμό. «Μοιάζει λες και το Moto Z έκανε ένα μωρό με ένα τρακτέρ,» λέει χαρακτηριστικά ο γνωστός YouTuber. Το σώμα του είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, στο πίσω μέρος έχει πάνελ από Kevlar και στις άκρες έχει “αυλάκια“ για να το πιάνουμε πιο εύκολα. Το κινητό έχει επίσης το μεγάλο λογότυπο της RED που ξεχωρίζει στο πίσω μέρος και ένα κουμπί για την κάμερα. Στο κάτω μέρος υπάρχει η θύρα USB-C και το jack των ακουστικών.

Όσο για την κάμερα, υπάλληλος της RED ισχυρίζεται ότι είναι τόσο καλή που μόνο οι πανάκριβες βιντεοκάμερες της RED μπορούν να την ξεπεράσουν σε ποιότητα. Δυστυχώς τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έγιναν γνωστά.

Το RED Hydrogen One θα κυκλοφορήσει του χρόνου με κόστος $1,195 για την βασική έκδοση. Μέχρι τότε μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες για το κινητό εδώ, και να δείτε το βίντεο του Marques στη συνέχεια:

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.