XBLOG logo @2x

Πότε θα έρθει το Samsung Galaxy Note8 στην Ελλάδα;

Η Samsung ανακοίνωσε στις 23 Αυγούστου το πολυ-αναμενόμενο phablet Galaxy Note8 το οποίο έρχεται με εντυπωσιακό hardware, όπως τελευταίας γενιάς οκταπύρηνο επεξεργαστή, 6 GB RAM, διπλή κάμερα, 256GB χωρητικότητα, γραφίδα S Pen και φυσικά Infinity Display οθόνη 6.3”. Μπορείτε να μάθατε τα πάντα για τη νέα ναυαρχίδα της Samsung στο σχετικό μας άρθρο.

Όμως πότε θα μπορέσετε να το αγοράσετε; Η Samsung αποκάλυψε ότι το Galaxy Note8 θα κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη στις 15 Σεπτεμβρίου, οπότε θα μπορείτε να το αποκτήσετε από τότε. Όσο για τη τιμή του, στις Η.Π.Α. θα κοστίζει $999, όμως στην Ελλάδα εξαιτίας του υψηλού Φ.Π.Α. η τιμή ξεπερνάει τα €1,000 για το βασικό μοντέλο με 64 GB αποθηκευτικό χώρο. Συγκεκριμένα γνωρίζουμε ότι το βασικό μοντέλο θα κοστίζει επίσημα στην Ελλάδα €1,029. Για τα μοντέλα με μεγαλύτερη μνήμη δεν ξέρουμε ακόμα τις τιμές, αλλά υπολογίστε περίπου €1,129 για το μοντέλο με 128 GB χωρητικότητα και €1,229 για αυτό με 256 GB.

Κάθε πάροχος και τα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα έχουν ξεκινήσει να δέχονται προ-παραγγελίες για το Samsung Galaxy Note8. Όσοι το προ-παραγγείλετε από σήμερα θα πάρετε δώρο από τη Samsung τη βάση Samsung DeX (αξίας €149.90) η οποία μετατρέπει το κινητό σε υπολογιστή όταν το συνδέετε με οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι. Επιπλέον, τα μεγαλύτερα καταστήματα δέχονται και πληρωμή μέσω άτοκων δόσεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προ-παραγγελία και τις δόσεις μπορείτε να μάθετε στις αντίστοιχες ιστοσελίδες τους.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο μόνο σε Midnight Black (μαύρο) και Maple Gold (χρυσό) χρώμα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.