XBLOG logo @2x

Samsung Galaxy Note FE (Fan Edition): Επίσημο με κομμάτια του Note 7

Η Samsung ανακοίνωσε το λανσάρισμα του πολυσυζητημένου Galaxy Note FE (Fan Edition) για τους οπαδούς της σειράς Note που ήθελαν το Note 7. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, το Galaxy Note FE κατασκευάζεται με τα κομμάτια των Galaxy Note 7 που επέστρεψαν οι χρήστες και αποτελεί ένα οικολογικό εγχείρημα της εταιρίας για να μειώσει τα εξαρτήματα από τα κινητά που έλαβε πίσω.

Το Galaxy Note FE είναι πανομοιότυπο με το Galaxy Note 7 όμως υπάρχουν μερικές μικρές αλλαγές. Η μεγαλύτερη αλλαγή δεν είναι άλλη από την μπαταρία. Η καινούργια έχει χωρητικότητα 3,200 mAh (αντί για 3,500 mAh που είχε το αρχικό μοντέλο) και ελέγχεται με το νέο σύστημα ελέγχου της Samsung που επιβεβαιώνει ότι κάθε μπαταρία είναι ασφαλής. Επιπλέον, δεν υπάρχει το λογότυπο της εταιρίας στο μπροστινό μέρος, ενώ από πίσω γράφει “Galaxy Note Fan Edition.”

Το Galaxy Note FE διαθέτει 5,7-ιντσών Super AMOLED οθόνη με ανάλυση 1440 x 2560 pixels, Snapdragon 821 chipset με τετραπύρηνο επεξεργαστή και Adreno 530 μονάδα γραφικών, 4 GB RAM και 64 GB χωρητικότητα. Στο κινητό υπάρχει σκάνερ αποτυπωμάτων και ίριδας και έχει λάβει πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό έως 1.5 μέτρο για μισή ώρα. Φυσικά δεν απουσιάζει και η γραφίδα S Pen.

Samsung Galaxy Note FE (Fan Edition) hero

Όσο για το λογισμικό, είναι ακριβώς ίδιο με του Samsung Galaxy S8. Διαθέτει επίσης την λειτουργία “Always On” και τη βοηθό Bixby, όμως δεν υπάρχει ξεχωριστό κουμπί για αυτήν.

Το Samsung Galaxy Note 7 Fan Edition θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου στην Νότια Κορέα και θα αποφασιστεί αργότερα αν θα λανσαριστεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Η τιμή του έχει οριστεί στα $611 (KRW 700,000) και θα διατεθούν 400,000 κομμάτια στην Κορέα. Τέλος, θα κυκλοφορήσει στα αρχικά χρώματα του Note 7 (Black Onyx, Blue Coral, Gold Platinum, και Silver Titanium).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.