XBLOG logo @2x

Το Galaxy Note 7 επανακυκλοφορεί σε λίγες μέρες από τη Samsung

Το περιβόητο κινητό-βόμβα Samsung Galaxy Note 7 θα κυκλοφορήσει για τρίτη φορά στην αγορά για τους οπαδούς της σειράς Note, σχεδόν ένα χρόνο από την αρχική ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, η νέα έκδοση του phablet θα ονομάζεται Galaxy Note 7 Fandom Edition και θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου. Αρχικά θα κυκλοφορήσει στη Νότιο Κορέα με απόθεμα περίπου 400,000 κομμάτια το πολύ. Η τιμή του θα κυμαίνεται στα $600 και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε άλλες χώρες, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε πόσοι θα εμπιστευτούν το Galaxy Note 7 και πόσα κομμάτια θα πουλήσει τώρα που αναμένεται να κυκλοφορήσει το Galaxy Note 8. Ίσως αποτελέσει μια οικονομική εναλλακτική για όσους θέλουν ένα νέο Note αλλά δεν θέλουν ή δεν μπορούν να πληρώσουν €999 για το Note 8.

Όσο για τα χαρακτηριστικά του, θα είναι τα ίδια με του αρχικού Note 7 όμως θα έχει μικρότερη μπαταρία. Η εταιρία το δοκιμάζει εδώ και μήνες, άρα θα έχει περάσει πάρα πολλές δοκιμές για να βεβαιωθούν ότι δεν ανατινάζεται. Δείτε τις φωτογραφίες του Fandom Edition που διέρρευσαν το Πάσχα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.