XBLOG logo @2x

Η Samsung παραδέχεται ότι και το Galaxy Note 8 έχει πρόβλημα στη μπαταρία

Πριν από λίγες μέρες, ακούσαμε από διάφορους χρήστες του Galaxy Note 8 ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη μπαταρία. Συγκεκριμένα κάποιοι χρήστες ανακάλυψαν ότι οι συσκευές τους σταμάτησαν να δουλεύουν όταν η στάθμη της μπαταρίας έπεσε στο 0. Η Samsung τώρα παραδέχτηκε ότι όντως υπάρχει πρόβλημα, αλλά ευτυχώς μόνο ένας μικρός αριθμός συσκευών έχει επηρεαστεί.

Εκπρόσωπος της Samsung σχολίασε στο γερμανικό site PCWelt ότι ο Κορεάτικος κολοσσός δέχεται όλες τις αναφορές αυτού του είδους σοβαρά και έχει λάβει λίγα παράπονα που συνδέονται με το συγκεκριμένο πρόβλημα του Galaxy Note 8.

Για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο τι προκαλεί αυτό το περίεργο πρόβλημα στη μπαταρία, και πως μπορεί να αποφευχθεί. Ευτυχώς τα κινητά δεν πιάνουν φωτιά όπως η προηγούμενη γενιά Note συσκευών. Η Samsung πήρε αυτό το μάθημα με τον χειρότερο τρόπο και από τότε έχει αναβαθμίσει τα εργοστάσιά της εισάγοντας νέες μεθόδους για τη δοκιμή των μπαταριών. Απόδειξη για αυτό ήταν το αναθεωρημένο Note 7 FE και τα Galaxy S8.

Εφόσον δεν γνωρίζουμε ποια είναι τα αίτια αυτού του προβλήματος, υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να κάνετε συνεχώς: Πρώτον, να επαναφορτίζετε τη μπαταρία του Galaxy Note 8 όταν πέσει κάτω από το 20%, και αν χρειαστεί να κουβαλάτε ένα power bank όταν είστε έξω και δεν έχετε μπαταρία, αφού δεν πρέπει να αδειάζει εντελώς. Και δεύτερον, να κρατάτε εφεδρικά αντίγραφα των αρχείων σας σε μια δεύτερη συσκευή, έτσι ώστε άμα χαλάσει να μην τα χάσετε. Σε περίπτωση που κλείσει και δεν ανοίγει μετά θα πρέπει να το στείλετε στη Samsung για επισκευή.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.