XBLOG logo @2x

Κάποια Galaxy Note 8 “πεθαίνουν” μόλις αδειάσει η μπαταρία τους

Οι κάτοχοι του Galaxy Note 8 της Samsung είχαν μια απροβλημάτιστη εμπειρία από το κινητό της, κάτι που δυστυχώς δεν ισχύει για όσους έχουν το Pixel 2 ή το εκρηκτικό Galaxy Note 7. Όμως το πρώτο πρόβλημα του κινητού εμφανίστηκε τώρα και είναι πολύ σοβαρό.

Όπως δηλώνουν ορισμένοι χρήστες, το Galaxy Note 8 παύει να λειτουργεί άμα αδειάσει εντελώς η μπαταρία του. Πιο συγκεκριμένα, άμα η μπαταρία πέσει στο 0% τότε δεν μπορούν να το φορτίσουν ξανά, ακόμα και αν το αφήσουν για ώρες στη πρίζα.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, όταν το κινητό δείχνει ότι έχει 0% μπαταρία, στη πραγματικότητα υπάρχει λίγη ενέργεια μέσα της. Αν οι μπαταρίες ιόντων λιθίου που διαθέτουν τα κινητά μας αποφορτιστούν εντελώς τότε χαλάνε, επομένως οι κατασκευάστριες βάζουν το κινητό να κλείσει όσο έχει ακόμα λίγη ενέργεια η μπαταρία μέσα της. Η Samsung μπορεί να έκανε κάποιο λάθος με αυτό το χαρακτηριστικό ή ίσως υπάρχει πρόβλημα στις μπαταρίες για άλλη μια φορά.

Αν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να επιστρέψετε τη συσκευή σας. Η Samsung προσφέρει ανακατασκευασμένα Galaxy Note 8 σε όσους αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα και διερευνά το θέμα. Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.