XBLOG logo @2x

Samsung Galaxy Note 7: Δείτε βίντεο την στιγμή που πήρε φωτιά σε μαγαζί

Τα Galaxy Note 7 συνεχώς χαλάνε την εικόνα της Samsung. Το ένα ανατινάζεται μετά το άλλο και η εταιρία δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να διορθώσει το πρόβλημα.

Παρότι οι Κορεάτες ισχυρίζονταν ότι διόρθωσαν το πρόβλημα των Note, έχουν σημειωθεί περίπου 5-6 περιστατικά με προϊόντα αντικατάστασης, εκ των οποίων δύο ήταν σοβαρά: το ένα ήταν μέσα σε αεροπλάνο – λίγο πριν απογειωθεί το αεροπλάνο για την πτήση 994 της Southwest Airlines από το Louisville στη Βαλτιμόρη, ένα Galaxy Note 7 πήρε φωτιά και προκάλεσε την ματαίωση της πτήσης. Ο ιδιοκτήτης αναφέρει ότι είχε 80% μπαταρία και για την φόρτιση χρησιμοποιούσε μόνο ασύρματο φορτιστή.

Το δεύτερο περιστατικό έστειλε έναν άνθρωπο στο νοσοκομείο. Ο ιδιοκτήτης του κινητού ξύπνησε στις 4 π.μ. όταν το δωμάτιό του έχει γεμίσει καπνό και το Note είχε πάρει φωτιά. «Το κινητό υποτίθεται ήταν αντικατάστασης, οπότε θα έλεγες ότι ήταν ασφαλές. Δεν ήταν στην πρίζα. Δεν ήταν τίποτα, απλά καθόταν εκεί,» είπε ο άτυχος άντρας που την επόμενη μέρα έπρεπε να διακομιστεί στο νοσοκομείο επειδή ο καπνός του δημιούργησε αναπνευστικά προβλήματα και ο εμετός του ήταν μαύρος.

Samsung Galaxy Note 7 explosion

Επίσης, ένα άλλο περιστατικό έλαβε χώρα στην Μινεσότα των Η.Π.Α.. Ένα Samsung Galaxy Note 7 άρχισε να παίρνει φωτιά στα χέρια ενός 13-χρονου κοριτσιού και ύστερα καταστράφηκε.

Τώρα, ένα νέο περιστατικό έγινε στο Burger King της Ν. Κορέας. Το Note 7 ήταν επάνω στο τραπέζι του μαγαζιού και στο βίντεο βλέπουμε μια υπάλληλο να προσπαθεί να το μεταφέρει έξω από το μαγαζί φορώντας γάντια. Η Samsung δεν έχει σχολιάσει το συμβάν, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανήκει στη νέα πατρίδα που υποτίθεται δεν έχει πρόβλημα.

Η Samsung σήμερα ανέστειλε την παραγωγή των κινητών και δεν γνωρίζουμε άμα τολμήσει να τα πουλήσει ξανά. Μέχρι πάντως να αποσυρθούν όλα τα Galaxy Note 7 θα ακούμε σίγουρα νέες ιστορίες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.