XBLOG logo @2x

Samsung ArtPC Pulse: Το νέο PC που βασίζεται στο Mac Pro

Samsung ArtPC Pulse

Πολλοί το κορόιδεψαν, όμως η Samsung αντέγραψε την ιδέα και ανακοίνωσε το Samsung ArtPC Pulse. Φυσικά μιλάμε για το Mac Pro της Apple το οποίο μόλις ανακοινώθηκε ο κόσμος έβγαλε αστεία επειδή μοιάζει με κουτάκι αναψυκτικού και κάδο απορριμάτων.

Το Samsung PC Pulse διαθέτει ένα premium κυκλικό σώμα, με τις υποδοχές στο πίσω μέρος, όπως ακριβώς το Mac Pro. Είναι 87% μικρότερο από τα τυπικά desktop PC (13.97 x 13.97 x 27.18 cm), όμως διαθέτει δυνατό hardware. Στη κορυφή του βρίσκουμε ένα Harmon kardon 360° Omni-directional ηχείο. Όπως και στο Mac Pro ο χρήστης μπορεί εύκολα να το ανοίξει και να αναβαθμίσει το hardware του (π.χ. να βάλει ένα έξτρα δίσκο).

Το PC Pulse εξοπλίζεται με 6ης γενιάς Intel Core i5 (2.7GHz) ή i7 (3.4GHz) επεξεργαστή, 256GB NVMe SSD δίσκο, έξτρα 1TB SATA HDD δίσκο στο ακριβό μοντέλο και 16GB DDR4 RAM. Στο πίσω μέρος έχει έξοδο HDMI, USB Type-C, τέσσερις θύρες USB, Ethernet, υποδοχή για κάρτες SD και κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του Bluetooth. Επίσης διαθέτει AMD Radeon rx 460 Graphics κάρτα γραφικών με 2GB μνήμη και hardware H.265 decompression για 4K βίντεο.

Το λειτουργικό του είναι τα Windows 10 Home (Signature edition, δηλαδή χωρίς έξτρα προγράμματα της Samsung που “βαραίνουν” το PC).

Σε αντίθεση με το Apple Mac Pro, είναι πολύ πιο φθηνό. Συγκεκριμένα έχει τη μισή τιμή και βγαίνει σε δύο εκδόσεις:

Θα κυκλοφορήσει μέσω του Amazon στις 28 Οκτωβρίου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.