XBLOG logo @2x

Το Huawei Honor 6X έρχεται σύντομα με μεταλλικό σώμα και τρεις κάμερες

Το Huawei Honor 8. Πηγή: Digital Trends

Η Huawei έστειλε προσκλήσεις για μια εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στις 18 Οκτωβρίου για την παρουσίαση του νέου smartphone Honor 6X. Το 6X είναι ένα μεσαίας κατηγορίας κινητό με Android, μεταλλική κατασκευή και μέτριο hardware που μπορεί να πουλήσει πολλά κομμάτια άμα κοστολογηθεί σωστά.

Σύμφωνα με τις φήμες, το Huawei Honor 6X ενσωματώνει 5,5-ιντσών full HD οθόνη, Qualcomm Snapdragon 625 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή 64-bit, Adreno 506 μονάδα γραφικών, 3 GB μνήμη RAM και 32 GB χωρητικότητα. Εξοπλίζεται επίσης με δύο 12-megapixels κάμερες στο πίσω μέρος (λογικά μία RGB και μία ασπρόμαυρη), 5- ή 8- megapixels εμπρόσθια κάμερα, 4G LTE συνδεσιμότητα, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από τις κάμερες και 3,340 mAh μπαταρία.

Το λειτουργικό σύστημα του κινητού είναι το Android 6.0.1 Marshmallow και φυσικά “ντύνεται” με το EMUI 4.1 της Huawei. Πληροφορίες για την τιμή του και το πότε και που θα κυκλοφορήσει θα μάθουμε στις 18 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε την φωτογραφία που διέρρευσε όταν πέρασε από τον κινέζικο οργανισμό πιστοποίησης TENAA, καθώς και την πρόσκληση στην εκδήλωση:

Να θυμίσουμε ότι τα Honor 7 Lite και Honor 8 θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην Ελλάδα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.