XBLOG logo @2x

Το νέο RGB πληκτρολόγιο της Razer κοστίζει μόνο $59.99

Η Razer ανακοίνωσε δύο νέα πληκτρολόγια για τη σειρά Cynosa Chroma που προορίζονται για gamers, κάτι που σημαίνει μόνο ένα πράγμα: έχουν RGB φωτισμό. Είναι δύο πιο οικονομικά μοντέλα οπότε δεν είναι τόσο φανταχτερά όσο τα πιο ακριβά μοντέλα της εταιρίας, όπως τα BlackWidow.

Το Razer Cynosa Chroma είναι το πιο οικονομικό στα $59.99. Όλα τα πλήκτρα έχουν οπίσθιο φωτισμό Chroma τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε και να προσαρμόσετε χρησιμοποιώντας το λογισμικό Synapse 3 που παρέχει η κατασκευάστρια. Το πληκτρολόγιο έχει μαλακά “gaming-grade” πλήκτρα, ανθεκτικό σχεδιασμό που αντέχει σε σταγόνες, rollover 10 πλήκτρων με anti-ghosting, λειτουργία gaming, 1000 Hz Ultrapolling και είναι συμβατό με το Razer Synapse. Όλα τα πλήκτρα είναι προγραμματιζόμενα με επιλογή για άμεση εγγραφή macro εντολών.

Από την άλλη, το Razer Cynosa Chroma Pro έχει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, συν το Chroma Underglow με 24 προγραμματιζόμενες ζώνες φωτός (όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω φωτογραφία). Το κόστος της pro έκδοσης ανέρχεται στα $79.99. Η Pro έκδοση έχει ήδη ξεκινήσει να κυκλοφορεί, ενώ η απλή θα βγει στην αγορά αργότερα αυτό το έτος.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.