XBLOG logo @2x

Το πρώτο smartphone της Razer έρχεται σύντομα με 8GB RAM

Η Razer αναμένεται να ανακοινώσει σε λίγες εβδομάδες το πρώτο της smartphone, και από τις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν σήμερα φαίνεται ότι είναι μια παντοδύναμη συσκευή.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση στο GFXBench για το «Razer Phone,» το κινητό ενσωματώνει 5,7-ιντσών οθόνη ανάλυσης 2560 x 1440 pixels (παρόμοια με του LG G6), Snapdragon 835 chipset, μονή 12MP κάμερα, 8MP εμπρόσθια κάμερα και 64 GB αποθηκευτικό χώρο.


Διαβάστε επίσης: Η Razer εξαγόρασε τη Nextbit! Ετοιμάζει το δικό της smartphone;


Όλα αυτά είναι standard χαρακτηριστικά για ένα smartphone ναυαρχίδα του 2017, όμως υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει: το κινητό λέγεται ότι έρχεται με 8 GB RAM. Οι περισσότερες ναυαρχίδες σήμερα έχουν 4 GB RAM, με κάποιες να φτάνουν και τα 6.


Η Razer υποτίθεται σχεδιάζει αυτό το κινητό για gaming, το οποίο είναι λογικό δεδομένου ότι είναι εταιρία παιχνιδιών. Η περισσότερη RAM μπορεί να βοηθήσει σε αυτό, όμως πρέπει να βελτιωθεί και το λογισμικό. Σχετικά με αυτό, λέγεται ότι θα τρέχει μια τροποποιημένη έκδοση του Android Nougat, δηλαδή θα τρέχει μια παλιά έκδοση αλλά θα έχει πρόσθετο λογισμικό που θα ξεχωρίζει το κινητό από τον ανταγωνισμό.

Η ανακοίνωση του κινητού θα πραγματοποιηθεί τη 1η Νοεμβρίου. Αυτή μπορεί να είναι η πρώτη φωτογραφία του:

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.