XBLOG logo @2x

Η νέα σειρά Snapdragon 700 φέρνει premium χαρακτηριστικά στις mid-range συσκευές

Η Qualcomm ταξίδεψε στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε στην έκθεση MWC 2018 μια νέα σειρά chip για μεσαίας κατηγορίας φορητές συσκευές: τα Snapdragon 700. Η σειρά 700 τοποθετείται ανάμεσα στα 600 και 800 και φέρνει χαρακτηριστικά ναυαρχίδων στις συσκευές μεσαίας κατηγορίας.

Τα chipsets της σειράς Snapdragon 700 θα υποστηρίζουν τη τεχνολογία Qualcomm Spectra (ISP) που μέχρι τώρα ήταν προνόμιο των ναυαρχίδων για καλύτερα βίντεο σε αργή κίνηση και HDR σε πραγματικό χώρο, θα υποστηρίζουν το Quick Charge 4+ για να φορτίζει η συσκευή μέχρι το 50% μέσα σε 15 λεπτά, και συγκριτικά με το Snapdragon 660, θα έχουν δύο φορές ταχύτερη τεχνητή νοημοσύνη και θα καταναλώνουν 30% λιγότερη ενέργεια. Τέλος, τα νέα chips θα ενσωματώνουν τα τελευταία LTE και WiFi modems, καθώς και Bluetooth 5.0.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τους επεξεργαστές των Snapdragon 700 ή δείγματα από benchmark δοκιμές, αλλά η Qualcomm ισχυρίζεται ότι οι πελάτες της έχουν ήδη λάβει δείγματα των chips για δοκιμή. Οι αποστολές των chipsets θα ξεκινήσουν μέσα στο πρώτο μισό του έτους, επομένως αναμένεται να βρεθούν στα πρώτα «upper midranger» smartphones και tablets από το καλοκαίρι και μετά.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.