XBLOG logo @2x

Πτώση iPad από το Διάστημα! Άντεξε; Δείτε το βίντεο!

Κατά καιρούς βλέπουμε ιδιαίτερα εντυπωσιακά βίντεο στο ίντερνετ, με “πρωταγωνιστές” gadget όπως smartphone και tablet που είτε οι ιδιοκτήτες του τα κακομεταχειρίζονται όσο δεν πάει είτε τα πετάνε από μεγάλο ύψος για να δουν αν αντέχουν κλπ.

Τις περισσότερες φορές φυσικά δεν είναι “απλοί χρήστες” αυτοί που υποβάλλουν τα gadget σε τέτοια ταλαιπωρία, αλλά είναι είτε tech bloggers και δημοσιογράφοι ή εταιρίες που κατασκευάζουν για παράδειγμα ανθεκτικές θήκες για smartphone και tablet και θέλουν να δείξουν στο κοινό ότι η προστασία που παρέχουν αυτές οι θήκες σε πτώσεις από μεγάλο ύψος ή κακομεταχείριση είναι πάρα πολύ καλή.

Μία από αυτές τις εταιρίες είναι και η G-Form, που κατασκευάζει εξοπλισμό για όσους κάνουν extreme sports και πρόσφατα έβγαλε στο εμπόριο μία ανθεκτική θήκη για iPad, που την ονομάζει “Extreme Edge”.

Η εταιρία υποστηρίζει ότι απλά αν “φορέσει” κάποιος στο iPad του αυτή τη θήκη, τότε αυτό μπορεί να αντέξει οποιαδήποτε πτώση και να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Έτσι, εκπρόσωπος της εταιρίας, έβαλε ένα iPad μέσα σε μια θήκη Extreme Edge και με τη βοήθεια ενός ειδικού μετεωρολογικού μπαλονιού, το έστειλε στο… διάστημα, σε ύψος 100.000 ποδών!

Στη συνέχεια άφησε το iPad να πέσει στο έδαφος.

Δεν περιγράφω άλλο.

Δείτε το βίντεο!

Η συγκεκριμένη θήκη κοστίζει 45 δολάρια και θα την βρείτε εδώ.

Δείτε μία εξίσου εντυπωσιακή πτώση iPad:
iPad σε ελεύθερη πτώση από ύψος 400 μέτρων!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.