XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Γιορτάζω και κερνάω: Κάμερα Full HD και ντιζαϊνάτο ποντίκι Microsoft!

Σήμερα είναι η μέρα της ονομαστικής μου εορτής! Γιορτάζω, όπως και εκατοντάδες χιλιάδες ακόμη Γιάννηδες σε όλη την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, αφού “σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει” χεχε!

Είπα να τρέξω έναν γρήγορο διαγωνισμό, λοιπόν, μόνο για σήμερα, και αντί να δεχθώ δώρα από εσάς τους αναγνώστες του xblog.gr, να “κεράσω”, αντί για γλυκά και ποτάκια, δύο γκατζετάκια (αξίας 120 ευρώ)!

Update [9/1/2012 16:03]: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες και όλους για τις ευχές τις προηγούμενες ημέρες για την γιορτή μου εδώ στο facebook page αλλά και στο xblog.gr. Την καμερούλα Full HD και το ποντίκι της Microsoft τα κερδίζει ο “FoTiS sTp 1980” που άφησε το Σχόλιο #554, γράφοντας: “Χρόνια Πολλά και Καλά John xblog!!! Υγεία να΄χεις και όλα τα άλλα έρχονται…! Τις ευχές μου για τη γιορτή σου και καλή χρονιά να έχεις”!!!

Μακάρι να είχα 1000 κάμερες και 1000 ποντίκια για να πάρετε όλοι από 1. Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, εκτός από ενημέρωση που θα την έχουμε σίγουρα στο xblog.gr, θα προσπαθήσουμε να έχουμε κι άλλα δώρα, πιο συχνά και όσο γίνεται μεγαλύτερης αξίας.

Update [8/1/2012 1:38]: Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών έληξε! Σας ευχαριστώ θερμά όλες και όλους για τις ευχές σας! Θα ακολουθήσει κλήρωση και ανακοίνωση του τυχερού που κερδίζει τα δώρα σε αυτό το post αλλά και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook!

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Την κάμερα πάει αρκετός καιρός που μου την έστειλε η Microsoft και την έχω ακόμα στο κουτί της, δεν την έχω χρησιμοποιήσει καθόλου, και το ποντίκι μου το έστειλε πρόσφατα, απλά το σύνδεσα μία φορά στον υπολογιστή για να το δω, αφού προτιμώ μεγαλύτερο ποντίκι για καθημερινή και πολύωρη χρήση.

Ένας τυχερός λοιπόν θα κερδίσει την καμερούλα και το ποντίκι!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε ένα σχόλιο σε αυτό το post γράφοντας τις ευχές σου για τον admin του XBLOG.gr, εμένα δηλαδή! Προσοχή να γράψεις σωστά το όνομα και το email σου, αφού ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email!

2) Κάνε Like στη σελίδα του XBLOG.gr στο Facebook! Έτσι θα βλέπεις τα σημαντικότερα post που ανεβαίνουν στο xblog.gr και θα μαθαίνεις πρώτος τους σούπερ-ντούπερ διαγωνισμούς που τρέχουν εδώ!

3) Διάδωσε το διαγωνισμό σε Facebook, Twitter, Google+! Απλά πάτα στα εικονίδια που βλέπεις στο τέλος του post (facebook like, tweet για twitter κλπ)! Έτσι θα μάθουν και οι φίλοι σου για το διαγωνισμό και θα έρθουν στην παρέα μας!

Αν έχεις Twitter, follow me! Θα με βρεις στο twitter.com/johnkarak!

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους!

Σημαντικές πληροφορίες

Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Σάββατο 7/1/2012, 23:59! Λίγες μέρες μετά θα γίνει η κλήρωση και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί σε αυτό το post αλλά και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook!

Μην τικάρεις το κουτάκι κάτω από την φόρμα αποστολής σχολίου! Ακριβώς κάτω από την φόρμα που θα γράψεις το σχόλιό σου, υπάρχει ένα κουτάκι για εγγραφή στα νέα σχόλια. ΜΗΝ τικάρεις αυτό το κουτάκι, γιατί θα λαμβάνεις όλα τα νέα σχόλια στο email σου, κάτι που δεν χρειάζεται!

Ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας! Για να έχουν όλοι τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσουν, αφήνετε ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας παιδιά! Διπλές-τριπλές συμμετοχές με παρόμοια ονόματα και email θα διαγράφονται!

Σχετικά με τα δώρα

Κάμερα Microsoft Lifecam Studio: Δέκτης Full HD 1080p widescreen, Οπτική τεχνολογία υψηλής ποιότητας (autofocus και φακός υψηλής ακρίβειας), Τεχνολογία TrueColor για φωτεινή εικόνα με ζωντανά χρώματα κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού, Τεχνολογία ClearFrame για καθαρότητα και λεπτομέρεια στα βίντεο σου, Μικρόφωνο υψηλής πιστότητας.

Ποντίκι Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500 Artist Series: Εντυπωσιακός σχεδιασμός, Τεχνολογία BlueTrack για να λειτουργεί σε επιφάνειες όπως γρανίτης, ακατέργαστο ξύλο ή χαρτί.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.