XBLOG logo @2x

Παναγιώτης Βλαστός: Απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα στις Φυλακές Κορυδαλλού, όταν αποπειράθηκε να αποδράσει υπό την απειλή όπλου ο κρατούμενος Παναγιώτης Βλαστός!

Όλα ξεκίνησαν όταν γύρω στις 6 το απόγευμα ο Παναγιώτης Βλαστός μαζί με έναν ακόμη φυλακισμένο προσπάθησαν να αποδράσουν! Όταν όμως προσπάθησαν να περάσουν από το προαύλιο στην κεντρική πύλη των φυλακών δεν το κατάφεραν και εγκλωβίστηκαν από άνδρες των ΕΚΑΜ.

Ο Παναγιώτης Βλαστός σύμφωνα με πληροφορίες κατάφερε να προμηθευτεί ένα όπλο, μάλλον κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου, και υπό την απειλή αυτού του όπλου αρχικά κράτησε ως όμηρο τον διευθυντή επισκεπτηρίων των φυλακών Κορυδαλλού.

Αργότερα άφησε ελεύθερο τον διευθυντή επισκεπτηρίων και σύμφωνα με πληροφορίες κρατάει ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και συγγενείς άλλων φυλακισμένων.

Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη, ενώ στις Φυλακές Κορυδαλλού βρίσκονται ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Πεταλωτής, αλλά και ο ταξίαρχος κ. Σωτηριάδης, που είναι και αρχηγός των ειδικών μονάδων καταστολής.

Από την πρώτη στιγμή οι Φυλακές Κορυδαλλού περικυκλώθηκαν από ισχυρότατες δυνάμεις της Αστυνομίας και άνδρες των ΕΚΑΜ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.