XBLOG logo @2x

Συνελήφθη στα Σκόπια ο Μάκης Ψωμιάδης

Σήμερα το μεσημέρι συνελήφθη στα Σκόπια ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος κατηγορέιται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που “έστηνε” ποδοσφαιρικούς αγώνες, έκανε εκβιάσεις και απάτες!

Η σύλληψη προέκυψε μετά από συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας και της αστυνομίας των Σκοπίων. Ο “Big Mac” συνελήφθη από Σκοπιανούς αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία και την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Ο άλλοτε ισχυρός παράγοντας του ποδοσφαίρου βρισκόταν σε κεντρική καφετέρια των Σκοπίων. Η σύλληψή του έγινε την ώρα που αποχωρούσε από την καφετέρια, ενώ ο Μάκης Ψωμιάδης είχε ξυρίσει το μουστάκι του προφανώς για να μην μπορεί να αναγνωριστεί εύκολα! Φορούσε ένα καφέ δερμάτινο μπουφάν και τζιν παντελόνι.

Οι διαδικασίες για να εκδοθεί στην Ελλάδα έχουν ήδη ξεκινήσει και τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στη χώρα μας.

Οι πληροφορίες που λένε ότι ο Μάκης Ψωμιάδης έρχεται στην Ελλάδα προκειμένου να αναλάβει Πρωθυπουργός και να εγκατασταθεί στο Μέγαρο Μαξίμου ελέγχονται ως ανακριβείς! 😛

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε συλληφθεί ξανά στις 15 Σεπτεμβρίου σε μονοκατοικία που νοίκιαζε στην Ανάβυσσο Αττικής, ωστόσο μετά όμως από την διαφωνία Ανακριτή και Εισαγγελέα για το αν θα προφυλακιστεί ή όχι, αφέθηκε ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης και… εξαφανίστηκε!

Όλο αυτό το διάστημα μάλιστα ο δικηγόρος του έλεγε ότι ο κ. Ψωμιάδης τακτοποιεί κάποιες υποθέσεις του και θα προσέλθει μόνος του στις Αρχές… Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα πει τώρα ο ίδιος ο “Big Mac”, που είχε δηλώσει ότι είναι “πολιτικός κρατούμενος”.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.