XBLOG logo @2x

Ο John Legend είναι ο νέος ambassador της LG Signature

Η LG SIGNATURE, η premium σειρά της LG Electronics (LG), ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον βραβευμένο καλλιτέχνη John Legend. Ο John Legend είναι πλέον ο νέος ambassador της LG SIGNATURE και μαζί, δημιουργούν μια εορταστική καμπάνια, το Legendary Gift: the SIGNATURE. Για την καμπάνια, η εταιρεία συνεργάζεται με το brand κρασιού τoυ Legend, LVE: Legend Vineyard Exclusive. Ως ένας από τους πιο διάσημους και αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του, ο Legend ξεχωρίζει ως ο πρώτος Αφροαμερικανός άνδρας και ένας από τους 16 ανθρώπους παγκοσμίως που έχουν καταφέρει να αποσπάσουν βραβεία Emmy, Grammy, Oscar και Tony.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο John Legend κυκλοφόρησε ένα νέο εορταστικό τραγούδι με τίτλο “You Deserve It All” και είναι διαθέσιμο σε 11 streaming πλατφόρμες ροής, ανάμεσά τους το YouTube, το Spotify, το Apple Music, το Amazon Music και το Pandora. Η παραγωγή του τραγουδιού έχει την υπογραφή του βραβευμένου με Grammy, Raphael Saadiq, ενώ έχει συνυπογραφεί από τη διάσημη τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Meghan Trainor, αποκλειστικά για την LG SIGNATURE. Η Drew Kirsch – η οποία έχει σκηνοθετήσει τα βίντεο των Taylor Swift και Shakira – ανέλαβε τη σκηνοθεσία του μουσικού βίντεο που θα κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα.

Ο Legend θα είναι ο ambassador της εταιρείας και τον επόμενο χρόνο, μέσω μιας μοναδικής συνεργασίας μεταξύ του brand κρασιού LVE και της LG SIGNATURE. Σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην κοιλάδα της Νάπα στην Καλιφόρνια την άνοιξη του 2022, θα παρουσιάσει το LG SIGNATURE Wine Cellar με την αποκλειστική τεχνολογία του για τη διατήρηση ακριβούς ελέγχου θερμοκρασίας και υγρασίας, ώστε οι θαυμαστές να μπορούν να απολαμβάνουν τη βέλτιστη γεύση το άρωμα των κρασιών του Legend στο σπίτι.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με την LG SIGNATURE φέτος τις γιορτές», ανέφερε ο Legend. «Αυτό το νέο τραγούδι έχει να κάνει με το να αφιερώνεις στους αγαπημένους σου ό,τι καλύτερο έχεις να δώσεις. Τα προϊόντα της LG SIGNATURE είναι καινοτόμα, δημιουργικά και τόσο ιδιαίτερα. Οι γιορτές έχουν να κάνουν με όμορφες στιγμές στο σπίτι με την οικογένεια και τους φίλους, παρέα με τα προϊόντα LG SIGNATURE που θα το κάνουν ακόμα πιο ευχάριστο».

Ο Lee Jeong-seok, Ηead του LG Electronics Global Marketing Center, δήλωσε ότι η εταιρεία θα επικοινωνήσει την αισθητική και την τεχνική αξία των υψηλής τεχνολογίας οικιακών συσκευών της για να υποστηρίξει τη φιλοσοφία της LG SIGNATURE, ότι δηλαδή η Τέχνη εμπνέει την Τεχνολογία και η Τεχνολογία ολοκληρώνει την Τέχνη. «Ο Legend είναι η τέλεια ενσάρκωση της φιλοσοφίας της LG SIGNATURE», είπε ο Lee. «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με έναν τόσο σπουδαίο καλλιτέχνη για να επικοινωνήσουμε τη διαχρονική αξία της LG SIGNATURE σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές παγκοσμίως».

Η LG SIGNATURE δεσμεύεται να συνεχίσει τη συνεργασία της με ξεχωριστές προσωπικότητες από διαφορετικούς τομείς, για να επικοινωνήσει τη φιλοσοφία της και να επιδείξει το απαράμιλλο στυλ και την ποιότητα των premium λύσεων για το σπίτι. Μεταξύ των παγκόσμιων πρεσβευτών της εταιρείας είναι η διεθνούς φήμης -στον χώρο του στυλ- Olivia Palermo, οι κορυφαίες επαγγελματίες στο γκολφ Ko Jin-young και Park Sung-hyun και η καταξιωμένη μπαλαρίνα και κύρια χορεύτρια του American Ballet Theatre, Misty Copeland.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.