XBLOG logo @2x

Διεθνή Βραβεία Άριστου Σχεδιασμού 2021 για τα προϊόντα της LG

Η LG Electronics (LG) έλαβε μία ακόμα αναγνώριση στα Διεθνή Βραβεία Άριστου Σχεδιασμού 2021 (IDEA) για το εξαιρετικό design των προϊόντων της, συγκεντρώνοντας 10 διακρίσεις. Μεταξύ των προϊόντων που διακρίθηκαν ήταν και η LG StanbyME, μία μοναδική ασύρματη οθόνη, σχεδιασμένη για να παρέχει μία νέα εμπειρία προβολής περιεχομένου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το καινοτόμο μοντέλο αυτό έλαβε την πολυπόθητη χρυσή διάκριση.

Η LG StanbyME απευθύνεται σε μία νέα γενιά θεατών και διαθέτει μια οθόνη LED 27 ιντσών συνδεδεμένη με μια κινητή βάση με υφασμάτινο κάλυμμα στο πίσω μέρος. Παράλληλα το πρωτοποριακό αυτό προϊόν εκπέμπει μια αίσθηση υπεροχής που αναβαθμίζει το στυλ του κάθε δωματίου. Εκτός από το χρυσό βραβείο IDEA, η LG StanbyME, φέτος, τιμήθηκε και με άλλες διεθνείς αναγνωρίσεις που αφορούν τον σχεδιασμό, όπως το iF Design Award 2021 και το Red Dot Award: Product Design 2021.

Τέσσερα από τα premium προϊόντα της LG έλαβαν bronze βραβείο για την πρωτότυπη σχεδίασή τους, με το gallery stand της LG OLED evo TV να πρωτοστατεί για τον καλλιτεχνικό, λεπτό σχεδιασμό του. Επιπλέον, το LG Eclair Soundbar αναδείχθηκε για τη μοναδική κυρτή όψη, που έρχεται σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μπάρες ήχου, ενώ το LG PuriCare Air Purifier για την κομψή εμφάνιση και την ισχυρή απόδοσή του. Τέλος το LG WashTower™ έκανε την διαφορά με τις ενιαίες και έξυπνες τεχνολογίες, που επιτρέπουν τον συνδυασμό πλυντηρίου και στεγνωτηρίου σε μία μόλις συσκευή.

Τα υπόλοιπα πέντε προϊόντα της LG μπήκαν στην λίστα των Finalists, στον φετινό διαγωνισμό, ως αναγνώριση της σχεδιαστικής τους υπεροχής:

 

  • LG Styler Objet Collection
  • LG CordZero ThinQ™ A9 Kompressor και All-in-One Tower™
  • LG PuriCare Dual Water
  • Purifier LG InstaView™ Slide-in Oven Range
  • LG UltraGear™ Gaming Speaker

«Το design βοηθά τους καταναλωτές να αποκτήσουν το lifestyle που επιθυμούν και να εκφράσουν μέσα από αυτό την ατομικότητά τους», δήλωσε ο Lee Chul-bae, επικεφαλής του κέντρου εταιρικού σχεδιασμού της LG Electronics. «Η LG έχει δεσμευτεί να ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες των καταναλωτών και να βελτιώνει την ποιότητα ζωής τους και θα συνεχίσει να το κάνει δημιουργώντας προϊόντα, που εξυπηρετούν τον τρόπο ζωής του κάθε χρήστη».

Το IDEA, που χορηγείται κάθε χρόνο από την Εταιρεία Βιομηχανικών Σχεδιαστών της Αμερικής (IDSA) είναι ένα από τα πιο διάσημα βραβεία σχεδιασμού στον κόσμο, το οποίο αναδεικνύει προϊόντα με αξιόλογα και έξυπνα σχέδια που έχουν συμβάλει σημαντικά στον τομέα του βιομηχανικού σχεδιασμού.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.