XBLOG logo @2x

Νέο site σύγκρισης τιμών προϊόντων σούπερ μάρκετ

Οι καταναλωτικές συνήθειες αλλάζουν συνεχώς στη σημερινή εποχή, λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί.

Απαιτείται πλέον από τον καταναλωτή έρευνα αγοράς και αρκετός χρόνος για την αναζήτηση των πιο οικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών στο διαδίκτυο. Η έρευνα αυτή επεκτείνεται και στα αγαθά που αφορούν την καθημερινότητά μας, όπως τα ψώνια του σούπερ μάρκετ.

Ο Χρυσός Οδηγός, σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα για τις καθημερινές και απαραίτητες αγορές του στο σούπερ μάρκετ, δίνοντάς σας την ευκαιρία να συγκρίνετε τιμές προϊόντων.

To νέο site σύγκρισης τιμών προϊόντων του Χρυσού Οδηγού, που το βρίσκουμε στη διεύθυνση supermarkets.xo.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις τιμές των προϊόντων των σούπερ μάρκετ και να βρίσκετε τα υποκαταστήματα των αλυσίδων τους σε όλη την Ελλάδα με τις χαμηλότερες τιμές.

Ο ενδιαφερόμενος καταναλωτής εύκολα και απλά βλέπει, βάζει στο καλάθι του τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν και συγκρίνει τις τιμές στα super market της περιοχής του, αναζητώντας βάσει κατηγορίας, προϊόντος, ονομασίας ή και με βάσει την αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Τα στοιχεία (πχ όνομα προϊόντος, τιμή ανά υποκατάστημα κλπ) αντλούνται σε καθημερινή βάση από το Παρατηρητήριο Τιμών του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.