XBLOG logo @2x

Ανανεωμένη εμφάνιση στο e-shop.gr

Αν επισκέφθηκες πρόσφατα το e-shop.gr τότε θα έχεις δει την ελαφρώς ανανεωμένη εμφάνιση που έχει πλέον το γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η νέα εμφάνιση δεν “ξενίζει” τον επισκέπτη, αφού διατηρεί σε γενικές γραμμές τον σχεδιασμό που έχει εδώ και πολλά χρόνια. Παίζει να είναι το μοναδικό site που γνωρίζω που εδώ και χρόνια έχει κρατήσει τον βασικό του σχεδιασμό και κάνει μικρές αλλαγές κάπου κάπου.

Τι άλλαξε στο e-shop.gr

Στο εξής μπορείτε να περιηγηθείτε στο νέο μενού του e-shop.gr με τις υποκατηγορίες που ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια σας, να ενημερωθείτε με μια ματιά για τις νέες αφίξεις και προσφορές σε κάθε προϊοντική κατηγορία και να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε προϊόν που το αξίζει.

Τα rotating banners κάθε υποκατηγορίας θα… μαγνητίσουν το βλέμμα σας.

H γκάμα με τα προϊόντα του e-shop.gr εμπλουτίζεται τακτικά, με τελευταία της προσθήκη τις οικιακές μικροσυσκευές αλλά και δίνοντας μεγάλο βάθος σε όλες τις κατηγορίες πληροφορικής.

Περισσότερα από 100 διαφορετικά tablets, 150 διαφορετικά laptops αλλά και εκατοντάδες επιλογές για τα χτίσετε το δικό σας innovator desktop PC όπως ακριβώς σας αρέσει.

Η καινούρια διαμόρφωση του μενού του e-shop.gr θα σας δώσει άμεση και εύκολη πρόσβαση σε όλα μας τα προϊόντα, για να μη σας ξεφεύγει καμία ευκαιρία και να ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι μπορείτε να βρείτε στο γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.