XBLOG logo @2x

Η MMD και η AOC γιόρτασαν τα 10 χρόνια 
στην ελληνική αγορά

Με μια επιτυχημένη «διπλή» γιορτή, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, οι εταιρείες MMD και AOC, που ανήκουν στον κορυφαίο όμιλο οθονών TPV, γιόρτασαν μαζί με το δίκτυο πωλήσεων και συνεργατών τους την κατάκτηση της 1ης θέσης στην ελληνική αγορά οθονών Η/Υ για το 2018 καθώς και τη συμπλήρωση 10 ετών επιτυχημένης πορείας της MMD στην Ευρώπη, ενώ παρουσίασαν στους εκπροσώπους του Τύπου τα… next best things, τις νέες οθόνες που θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην ελληνική αγορά.

Στο FUGA Restaurant Bar, του Μεγάρου Μουσικής, κορυφαία στελέχη των δύο εταιρειών, μεταξύ των οποίων ο Stefan Sommer, Director Marketing & Business Management Europe, ο Michel Wals, International Sales Director MMD, η Ξένια Μπαϊρακτάρη, Marketing Communications Manager Philips – Europe και ο Αλέξανδρος Τσονάτος, Sales Manager Greece/Cyprus, παρουσίασαν τα στοιχεία που πιστοποιούν τη διαρκώς ανοδική πορεία των εταιριών MMD και AOC, και τις φέρνουν πλέον στην πρώτη θέση των πωλήσεων οθονών Η/Υ στην Ανατολική Ευρώπη και στην τρίτη θέση σε ολόκληρη την Ευρώπη.

AOC MEDIA EVENT

[irp][/irp]

Ειδικότερα στην ελληνική αγορά, Philips και AOC αποτελούν σήμερα τα κορυφαία brands στις πωλήσεις οθονών, έχοντας πουλήσει από το 2009 έως το τέλος του 2018 σε Ελλάδα και Κύπρο συνολικά 400.000 οθόνες. Η επίδοση αυτή αντιστοιχεί στο 30% του μεριδίου της ελληνικής αγοράς και σηματοδοτεί μία εντυπωσιακή ανάπτυξη από το 2009, όταν η MMD ξεκίνησε τη δραστηριοποίηση στην ελληνική αγορά με τις οθόνες Philips κατέχοντας μερίδιο μόλις 2%. Ισχυρή ώθηση σε αυτή την πορεία έδωσε η έναρξη της επίσημης διάθεσης των οθονών AOC στην Ελλάδα από το 2013.

Όπως ανέφερε ο Stefan Sommer, «Η έμφαση στην καινοτομία και η πελατοκεντρική στρατηγική είναι τα ισχυρά “όπλα” μας, που εδραίωσαν την ηγετική θέση της MMD και της AOC στην ευρωπαϊκή αγορά οθονών μέσα σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον. Είμαστε περήφανοι που οι οθόνες Philips και AOC κατέχουν την 1η θέση των πωλήσεων στην Ανατολική Ευρώπη με περίπου 21,5% μερίδιο αγοράς, και την 3η θέση σε ολόκληρη την Ευρώπη με μερίδιο που φτάνει το 13,9%. Και είμαστε ενθουσιασμένοι που η ανοδική τάση των τελευταίων ετών και η κατάκτηση της πρώτης θέσης των πωλήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο για τις οθόνες Philips και AOC προμηνύει μια εντυπωσιακή συνέχεια, όπως επιβεβαιώνουν τα στοιχεία για το α’ τρίμηνο του έτους, τα οποία μας δίνουν μερίδιο 20%, μεγαλύτερο από κάθε άλλη χρονιά την ίδια περίοδο. Παραμένουμε πιστοί στο στόχο μας “faster, sharper, bigger” και δεσμευόμαστε για τη δημιουργία ολοένα και πιο καινοτόμων λύσεων για οικιακούς και επαγγελματίες χρήστες!»

Νέες οθόνες Philips και AOC: Μεγαλύτερα μεγέθη, ακόμα περισσότερη ταχύτητα και ευκρίνεια

Οι εκπρόσωποι του Τύπου και το δίκτυο συνεργατών των εταιριών είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρώτοι τα νέα μοντέλα Philips και AOC που είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά ή πρόκειται να κυκλοφορήσουν τους αμέσως επόμενους μήνες. Η MMD παρουσίασε μοντέλα-ναυαρχίδες, ιδανικά για μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας στο γραφείο και στο σπίτι, ενώ η AOC εντυπωσίασε με τις εξαιρετικά γρήγορες, υψηλού σχεδιασμού gaming οθόνες της.

Όλα τα βλέμματα προσέλκυσε αδιαμφισβήτητα η 49” Philips 32:9 SuperWide κυρτή LCD οθόνη 499P9H Brilliance με εντυπωσιακά γραφικά σε έναν πολυτελές μεγάλο format, το οποίο ισοδυναμεί με δύο οθόνες πλήρους μεγέθους.

MMD MONITORS
Από αριστερά η 32” οθόνη Philips 329P9H με σύνδεση USB C, η πελώρια κυρτή 49” οθόνη Philips499P9H
και η 22” οθόνη Philips 222B9T με SmoothTouch.

[irp][/irp]

Το «παρών» έδωσε φυσικά και αντίστοιχη 32” οθόνη Philips 329P9H, εξοπλισμένη με ένα πλήρες φάσμα χαρακτηριστικών υψηλής απόδοσης, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των σύγχρονων επαγγελματιών.

Από τη συλλογή δε θα μπορούσε να λείπει η πιο πρόσφατη προσθήκη στην μεγάλη οικογένεια των οθονών Philips, το 22” LCD μοντέλο 222B9T με SmoothTouch, με τεχνολογία αφής 10 σημείων, stylus, προστασία IP54 απέναντι στη σκόνη και το νερό, μία σειρά από θύρες και μία εύκαμπτη βάση για εύκολη φορητότητα.

Εκτός από τα μοντέλα που προορίζονται για μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας των σύγχρονων επαγγελματιών, τόσο η Philips όσο και η AOC έχουν φροντίσει για τη δημιουργία gaming μοντέλων υψηλής απόδοσης που ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό gamer. Έτσι, στο επετειακό event των εταιρειών οι εκπρόσωποι του Τύπου και tech bloggers ήρθαν πρώτοι σε επαφή με την 32” Philips Momentum για console gaming με οθόνη 4K UHD, Ambiglow, DisplayHDR 600, Αdaptive-Sync και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, καθώς και με τις πιο δυναμικές gaming οθόνες της AOC από την εξειδικευμένη σειρά AGON.

Σε ειδικά gaming stations, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους στις οθόνες της AOC AG273QCG και AG353UCG, δύο μοντέλα ιδανικά για competitive gaming με εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό ανανέωσης και χρόνο απόκρισης.

AOC AGON gaming monitor
Gaming station με την εντυπωσιακή κυρτή gaming 35” οθόνη AOC AG353UCG της σειράς AGON

[irp][/irp]

Τέλος, εξέχουσα θέση κατείχαν οι δύο νέες AOC οθόνες εκλεπτυσμένου σχεδιασμού από το Studio F. A. Porsche, η βραβευμένη U32U1 με Red Dot Design Award, μία 31,5″ (80 εκ) premium επαγγελματική οθόνη με 4K ανάλυση και VESA DisplayHDR600, και η Q27T1, μία 27″ (68,6 εκ.) QHD οθόνη.

Με τις καινοτομίες, το δυναμικό σχεδιασμό, την απόδοση, τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές και την άρτια τεχνική υποστήριξη να αποτελούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των οθονών Philips και AOC, το κεντρικό motto των MMD και AOC «Faster, sharper & bigger» βάζει ψηλά τον πήχη όχι μόνο για τη φετινή χρονιά αλλά και για πολλά ακόμα χρόνια επιτυχίας και κυριαρχίας στην αγορά!

Φωτογραφίες από την εκδήλωση των AOC/MMD

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.