XBLOG logo @2x

Επεκτείνεται η επαγγελματική σειρά της AOC με πρακτικά αξεσουάρ

Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC ανακοινώνει την επέκταση του ευρύτερου B2B χαρτοφυλακίου της. Παράλληλα με την γκάμα οθονών υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για όλες τις προκλήσεις του σύγχρονου χώρου εργασίας, η AOC παρουσιάζει τώρα πρακτικά στηρίγματα VESA και βραχίονες. Με την προσθήκη αυτή, η AOC προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων ώστε κάθε επιχείρηση να δημιουργεί παραγωγικούς, καθαρούς και εργονομικά ασφαλείς σταθμούς εργασίας με τις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές.

Έξυπνη εργασία με έξυπνες οθόνες

AOC as110d0 front key visual

Η AOC προσφέρει ένα ευρύ φάσμα οθονών ειδικά σχεδιασμένες για επαγγελματίες χρήστες που εργάζονται σε μικρές ή μεσαίες εταιρίες, μεγάλες επιχειρήσεις, καθώς και στο δημόσιο τομέα. Συμβατές με σημαντικούς κανονισμούς όπως οι EPEAT Gold/Silver, TCO, Energy Star και GS, οι οθόνες της AOC είναι ενεργειακά αποδοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον. Είτε ικανοποιούν τις βασικές απαιτήσεις οθόνης (όπως η βασική E1 Series), είτε πιο προηγμένες με εργονομικά ρυθμιζόμενες βάσεις (όπως η επαγγελματική P1 Series ή η κομψή και μοντέρνα 90 Series), οι οθόνες AOC υποστηρίζουν μια ευρεία ποικιλία συνδέσεων οθόνης, όπως VGA, HDMI και Display Port, ενώ ορισμένα μοντέλα διαθέτουν επιπλέον υποδοχές DVI. Διατίθενται σε μεγέθη από 21,5” έως 27”, προσφέροντας μία τέλεια λύση για σταθμούς εργασίας σε κάθε μέγεθος. Επιπλέον, οι τεχνολογίες Flicker-Free και Low Blue Light που φιλτράρουν το δυνητικά επιβλαβές μπλε μήκους κύματος φως, συμβάλλουν στην αύξηση της ασφάλειας και στην ελαχιστοποίηση της κούρασης των ματιών.

[irp][/irp]

Εξαιρετική επιλογή οθονών για κάθε ανάγκη

AOC as110d0 front

Η βασική E1 Series έχει σχεδιαστεί κυρίως για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αλλά και το δημόσιο τομέα. Αυτές οι οθόνες διατίθενται σε μεγέθη 21,5, 24 και 27 ιντσών, με επιλογή TN και MVA panels για την οθόνη 21,5” και IPS panels χρωματικής ακρίβειας για τις οθόνες 24” και 27”, ενώ όλες παρέχουν ανάλυση Full HD (1920×1080 pixels). Η οθόνη 24” 24E1Q διαθέτει επίσης έναν κομψό σχεδιασμό τριών πλευρών χωρίς πλαίσιο, ιδανικό για στήσιμο πολλαπλών οθονών με στόχο την αυξημένη παραγωγικότητα.

Για τις επιχειρήσεις που απαιτούν μεγαλύτερη ευελιξία και δυνατότητα προσαρμογής, η επαγγελματική P1 Series είναι η τέλεια επιλογή. Όλες οι οθόνες της σειράς P1 είναι εξοπλισμένες με βάσεις ρυθμιζόμενου ύψους (130 χιλ ή 150 χιλ), ενσωματωμένη διαχείριση καλωδίων, hubs 4-θυρών USB 3.0 και λειτουργία Quick-Release για εύκολες ρυθμίσεις. Παρόμοια με την E1 Series, η P1 Series προσφέρει ανάλυση Full HD σε TN και MVA panels για τις οθόνες  21,5”, και IPS panels τριών πλευρών χωρίς πλαίσιο για τα δύο μοντέλα 24” και 27”. Η 24” X24P1 με την ασυνήθιστη, αλλά εξαιρετικά παραγωγική αναλογία απεικόνισης 16:10 (1920×1200) και η 27” Q27P1 με QHD ανάλυση (2560×1440) ξεχωρίζουν ιδιαίτερα από τις υπόλοιπες οθόνες της σειράς.

Οι μοναδικής αισθητικής οθόνες 90 Series με το σκούρο μεταλλικό φινίρισμα αποτελούν τη σωστή επιλογή για απαιτήσεις υψηλής ποιότητας. Αυτή η σειρά προσφέρει IPS panels με εξαιρετική χρωματική ακρίβεια σε ένα μοντέλο 24” Full HD και σε δύο μοντέλα 27”με αναλύσεις Full HD και QHD. Οι εντυπωσιακές αυτές οθόνες διαθέτουν εργονομικές βάσεις με ρυθμιζόμενο ύψος και panels τριών πλευρών χωρίς πλαίσιο, γεγονός που τις καθιστά εξαιρετική επιλογή για το στήσιμο πολλαπλών οθονών.

Έχει αποδειχθεί ότι το στήσιμο πολλαπλών οθονών αυξάνει την παραγωγικότητα. Για όσους εργάζονται σε laptop εν κινήσει, μία φορητή οθόνη όπως η I1601FWUX που λειτουργεί με USB-C, είναι μία έξυπνη λύση που προσθέτει επιπλέον εικονικό χώρο επιφάνεια εργασίας για μεγαλύτερη απόδοση. Η οθόνη 15,6” IPS σε λύση FHD είναι κομψά σχεδιασμένη και χωράει σε κάθε τσάντα, αφού οι μικρές της διαστάσεις στα 8,5 χιλ πάχος και μόλις 800 γ. βάρος, επιτρέπουν στο χρήστη να ταξιδεύει μαζί της ακόμη ευκολότερα για εργασία και επαγγελματικές συναντήσεις.

[irp][/irp]

Έξυπνες λύσεις για τον απόλυτο χώρο εργασίας

AOC ARMS LIFESTYLE

Η AOC δεν σταματά εκεί. Προκειμένου να υποστηριχθούν οι επιχειρήσεις στη δημιουργία παραγωγικών και καθαρών χώρων εργασίας, η ΑΟC πρόσφατα προσέθεσε στη γκάμα της στηρίγματα VESA και βραχίονες οθόνης.

Με τα νέα στηρίγματα VESA, οι χρήστες μπορούν τώρα να τοποθετήσουν mini-PCs και thin clients απευθείας στην οθόνη, μειώνοντας έτσι την ακαταστασία του γραφείου και των καλωδίων. Οι βάσεις στήριξης είναι διαθέσιμες για οθόνες από τις επαγγελματικές σειρές P1 και 90 της AOC, και επίσης για τις παλαιότερες επαγγελματικές σειρές 75 και 60.

Για τους χρήστες που επιδιώκουν μέγιστη ευελιξία και απολύτως εργονομικούς χώρους εργασίας, η ΑOC ανέπτυξε μονούς και διπλούς βραχίονες οθόνης. Και οι δύο τύποι επιτρέπουν την ακριβή προσαρμογή της  θέσης των οθονών, ανοίγοντας έτσι νέες ευκαιρίες συνεργασίας. Οι βραχίονες της οθόνης διατίθενται με αποσπώμενα καλύμματα, έτσι ώστε τα καλώδια να μπορούν να τακτοποιηθούν στο εσωτερικό τους, ελαχιστοποιώντας την ακαταστασία.

Ο μονός βραχίονας για τοποθέτηση σε γραφείο, AS110, υποστηρίζει οθόνες έως 27”. Χρησιμοποιώντας τρεις ξεχωριστές αρθρώσεις, η συσκευή αυτή είναι εξαιρετικά ευέλικτη. Το ύψος της οθόνης μπορεί να προσαρμοστεί σε εύρος 320 χιλ, ώστε οι χρήστες να μπορούν να χρησιμοποιήσουν την οθόνη ακόμα και όταν είναι όρθιοι. Ο βραχίονας υποστηρίζει ένα μεγάλο εύρος κλίσης (-45°/+60°), περιστροφής (swivel) -90°/+90, και περιστροφής (pivot) 360°, επιτρέποντας τη λειτουργία του πορτραίτο, την οριζόντια προβολή και όλα τα ενδιάμεσα.

Ο διπλός βραχίονας AD110 είναι η ιδανική λύση για το στήσιμο πολλαπλών οθονών, σχεδιασμένος να κρατά δύο οθόνες από 12” έως 27” και από 2 έως 9 κιλά. Ο βραχίονας AD110 μπορεί να ρυθμιστεί σε ύψος με εύρος 230 χιλ, και μπορεί να τεντωθεί προς τα εμπρός / προς τα πίσω σε ένα ευρύ φάσμα 100χιλ – 520 χιλ. Διαθέτει επίσης εύρος κλίσης -65°/+90°, εύρος περιστροφής (swivel) 180°, και εύρος περιστροφής (pivot) 360°.

Οι εύκαμπτοι βραχίονες οθόνης, όπως οι ΑS110 ή AD110, μπορούν να εξυπηρετήσουν διάφορους σκοπούς. Για παράδειγμα, ένας εκδότης περιοδικού ή εφημερίδας μπορεί να θέλει να περιστρέψει την οθόνη σε λειτουργία κάθετης προβολής για να δει ακριβώς πώς θα εμφανίζεται το κείμενό του στην διάταξη. Οι προγραμματιστές θα εκτιμήσουν επίσης, την εύκολη εναλλαγή ανάμεσα σε αυτές τις δύο λειτουργίες.

Για αυξημένη εργονομία και καλύτερη στάση του σώματος, οι χρήστες στρέφονται προς τα όρθια γραφεία για να αποφύγουν το σκύψιμο πάνω σε ένα γραφείο. Αυτό, ωστόσο, δεν αποτελεί πρόβλημα για τους βραχίονες οθόνης της AOC: χάρη στα εγκατεστημένα ελατήρια αερίου που διαθέτουν, προσαρμόζονται εύκολα σε οποιαδήποτε θέση, έτσι ώστε η οθόνη να μπορεί πάντα να βρίσκεται στο επίπεδο των ματιών. Σε ένα κοινό χώρο εργασίας, κάθε χρήστης μπορεί εύκολα να προσαρμόσει το βάθος, το ύψος ή την κλίση της οθόνης στις προσωπικές του προτιμήσεις. Είναι επίσης εξαιρετικές για συνεργασία: οι χρήστες μπορούν να περιστρέψουν την οθόνη τους, ώστε ο διπλανός συνεργάτης να μπορεί και αυτός να δει το περιεχόμενο της οθόνης.

Ιδανικά εξοπλισμένοι για το σύγχρονο χώρο εργασίας

Το ολοκληρωμένο επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο της AOC όχι μόνο προσφέρει εξαιρετικές οθόνες για κάθε ανάγκη, αλλά και ολοκληρωμένες λύσεις που δημιουργούν μαζί τους καλύτερους και πιο αποδοτικούς χώρους εργασίας σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Τα νέα πρακτικά αξεσουάρ οθόνης της AOC μπορείτε να τα βρείτε με τις ακόλουθες τιμές λιανικής πώλησης:

  • AS110D0 €49
  • AD110D0 €79
  • VESA60 €29
  • VESA75 €29
  • VESA-P1 €29
  • VESA-75-100 €9

[irp][/irp]

Επίσημες εικόνες της AOC

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.