XBLOG logo @2x

Η AOC και η Red Bull ανακοινώνουν μία νέα, μακροπρόθεσμη συνεργασία

Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC ανακοινώνει σήμερα μία μακροπρόθεσμη συνεργασία με τη Red Bull. Από τώρα, οι ομάδες και οι παίκτες που ανταγωνίζονται σε σημαντικά esports events που διοργανώνονται από τη Red Bull θα εξοπλίζονται με τις κορυφαίες οθόνες gaming της AOC. Επιπλέον, δέκα Red Bull Player One events που λάβουν χώρα σε όλη την Ευρώπη θα χρηματοδοτηθούν από την AOC για όλη τη διάρκεια του 2019.

Ενίσχυση ενωμένων δυνάμεων

AOC Red Bull gaming

Τόσο η AOC όσο και η Red Bull είναι έμπειροι και γνωστοί βετεράνοι των esports που έχουν ήδη συνεργαστεί την περασμένη χρονιά για το Red Bull Guardians και το Red Bull Kumite. Με θεμέλιο αυτή τη συνεργασία, οι δύο εταιρίες στοχεύουν στην εμβάθυνση της μακρόχρονης συμμετοχής τους στην ανταγωνιστική σκηνή του gaming διευκολύνοντας η μία την άλλη. Ως ομάδα, η AOC και η Red Bull θα εξελίξουν την εμπειρία των esports σε επαγγελματικό επίπεδο τόσο για τους παίκτες όσο και για τους οπαδούς. Χάρη στην χορηγία επιλεγμένων βραβείων ΑOC, οι παίκτες θα μπορούν να κερδίσουν AOC gaming οθόνες κατά τη διάρκεια αρκετών από τις εκδηλώσεις.

Ο πρωταθλητής EVO Problem X ανταλλάσσει χειραψία με το νικητή Fujimura στο Red Bull Kumite World Final στο Παρίσι στις 11 Νοεμβρίου 2018

[irp][/irp]

Απίστευτες gaming ρυθμίσεις με AOC monitors

AOC monitors

Τα παρεχόμενα μοντέλα επιλέχθηκαν προσεκτικά για κάθε Esport και διαθέτουν γρήγορους χρόνους απόκρισης μόλις 1 ms (ΑOC AG241QG & AG251FZ), ρυθμούς ανανέωσης έως 240 hz (ΑOC AG251FZ) και ζωντανές και ευκρινείς QHD αναλύσεις που φτάνουν μέχρι 2560 x 1440 pixels (ΑOC AGON AG241QG & ΑOC AGON AG271QG).

Όλες οι AOC Gaming οθόνες προσφέρουν στους παίκτες μέγιστη ευελιξία και ελευθερία κινήσεων και διασφαλίζουν ότι τα μεγαλύτερα esports events της Red Bull είναι εξοπλισμένα με κορυφαία ταχύτητα για το υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού.

Μία επιλογή gaming οθονών για την υποστήριξη των esports διοργανώσεων της Red Bull: AG241QG, AG251FZ και AG271QG της ΑOC.

Επόμενες offline διοργανώσεις της Red Bull

  • 27 Απριλίου έως 22 Ιουνίου 2019: LoL Red Bull Player One – Ισπανία
  • 18 Μαΐου 2019: CS:GO Flick – Τουρκία
  • 27 Ιουλίου 2019: LoL Red Bull Player One – Γερμανία

[irp][/irp]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.