XBLOG logo @2x

Δείτε το επίσημο trailer της νέας σειράς Marvel’s Iron Fist

Η Marvel σε συνεργασία με το Netflix ετοιμάζεται για τη πρεμιέρα άλλης μιας σειράς με υπερήρωες, το Marvel’s Iron Fist. Αυτή είναι η τέταρτη σειρά της Marvel που παράγει σε συνεργασία με τη διάσημη υπηρεσία, μετά τα Marvel’s Daredevil, Marvel’s Jessica Jones και Marvel’s Luke Cage. Αργότερα θα δούμε και το Marvel’s The Punisher (τα γυρίσματά του ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του ’16).

Πρωταγωνιστής στο Marvel’s Iron Fist είναι ο Finn Jones που γνωρίσαμε ως ‘Ser Loras Tyrell’ στο Game of Thrones. Ο Jones θα παίξει έναν πάμπλουτο ορφανό άντρα που επιστρέφει στη Νέα Υόρκη μετά από πολλά χρόνια απουσίας για να τα βάλει με τους δαίμονές του και να πολεμήσει το έγκλημα με τις σιδερένιες γροθιές του.

Εκτελεστικός παραγωγός και showrunner της σειράς είναι ο Scott Buck (Dexter, Six Feet Under, Rome), ενώ το καστ αποτελείται από τους Jessica Henwick, David Wenham (Lord of the Rings), Jessica Stroup και Tom Pelphrey. Η σειρά τους έχει πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου στο Netflix και η πρώτη season έχει 13 επεισόδια.

Να θυμίσουμε ότι οι Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage και Iron Fist θα ενωθούν για να δημιουργήσουν τους Defenders.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.