XBLOG logo @2x

Η Marvel ξεκίνησε τα γυρίσματα της ταινίας Black Panther

Η Marvel ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε τα γυρίσματα για την πρώτη ταινία του Black Panther στο MCU (Marvel Cinematic Universe). Οι πρώτες σκηνές θα γυριστούν στην Ατλάντα και στη Νότια Κορέα.

Πίσω από την μάσκα του Black Panther θα βρίσκεται ο Chadwick Boseman ο οποίος είχε εμφανιστεί και στο Captain America: Civil War, ενώ το υπόλοιπο καστ θα αποτελείται από τους Michael B. Jordan (Creed, Fruitvale Station), Lupita Nyong’o (Star Wars: The Force Awakens, 12 Years a Slave), Danai Gurira (The Walking Dead, All Eyez on Me), Martin Freeman (τριλογία The Hobbit, Sherlock), Daniel Kaluuya (Sicario), Angela Bassett (American Horror Story, London Has Fallen) και Forest Whitaker (Rogue One: A Star Wars Story). Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Andy Serkis που υποδυόταν τον Klaw στο Age of Ultron θα βρίσκεται και στη ταινία του “μαύρου πάνθηρα”.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ryan Coogler (Creed), οποίος έχει αναλάβει και το σενάριο σε συνεργασία με τον Joe Robert Cole (The People v. O.J. Simpson: American Crime Story). Στην ταινία θα δούμε την πορεία του T’Challa (Black Panther) που μετά τα γεγονότα του Captain America: Civil War επιστρέφει στο απομονωμένο και τεχνολογικά εξελιγμένο έθνος των Wakanda για να πάρει τη θέση του ως Βασιλιάς. Δυστυχώς για αυτόν όμως, θα εμφανιστεί ένας παλιός εχθρός που θα τον φτάσει στα όριά του.



Η ταινία έχει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 16 Φεβρουαρίου 2018.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.