XBLOG logo @2x

Η Marvel μας δίνει τις πρώτες πληροφορίες για το Avengers: Infinity War

Οι κάμερες ξεκίνησαν να γράφουν τον περασμένο Γενάρη την επόμενη ταινία της Marvel, το πολυαναμενόμενο Avengers: Infinity War. Για να το γιορτάσει η εταιρία κυκλοφόρησε ένα trailer από την παραγωγή που δείχνει συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και των παραγωγών.

Το trailer μας δίνει μια πρώτη ιδέα για το τι να περιμένουμε στη ταινία, και ξεκινάει εξηγώντας μας τι είναι οι Infinity Stones που είδαμε στις τελευταίες ταινίες του Marvel Cinematic Universe. Στο ολιγόλεπτο βίντεο βλέπουμε τους Robert Downey Jr. (Iron Man), Tom Holland (Spider-man) και Chris Pratt (Star Lord) στο πλατό οι οποίοι μιλούν για το φιλμ.

Ο Kevin Feige, πρόεδρος της Marvel Studios, εξηγεί ότι το Avengers: Infinity War είναι η κορύφωση ολόκληρου του Marvel Cinematic Universe που ξεκίνησε τον Μάιο του 2008 με το πρώτο Iron Man. Οι ήρωες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον Thanos, τον χειρότερο κακό μέχρι στιγμής. Ο Thanos έχει εμφανιστεί τόσο στις ταινίες των Avengers όσο και στο Guardians of the Galaxy.

Thanos | Marvel Cinematic Universe
Ο Thanos

Ακολουθώντας τα γεγονότα του Captain America: Civil War, οι Avengers έχουν χωριστεί και ο κόσμος είναι πιο ευάλωτος από ποτέ, με τον Tony Stark να διαισθάνεται ότι μια μεγαλύτερη απειλή είναι προ τω πυλών. Έτσι καταβάλει κάθε προσπάθεια για να προστατέψει τη Γη.

Το Avengers: Infinity War έχει πρεμιέρα στις 4 Μαΐου του 2018.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.