XBLOG logo @2x

Μανώλης Μαυροματάκης: Αυτός είναι ο “Ομορφάντρας” στην διαφήμιση της Cosmote!

Η διαφήμιση της Cosmote με τον “ομορφάντρα” που φτιάχνει hot dog έξω απ΄το γήπεδο “Καραϊσκάκη” έχει κάνει πάταγο μέχρι τώρα, οι περισσότεροι την σχολιάζουν θετικά, ενώ πολλοί θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για τον συμπαθή ψήστη hot dog της διαφήμισης, που φτιάχνει hot dog με “λουκανικούπα”, λάχανο, καρότο, κρεμμύδι, κέτσαπ, μουστάρδα!

Δείτε τη διαφήμιση με τον “ομορφάντρα”

Ποιος είναι λοιπόν ο “ομορφάντρας” της διαφήμισης της Cosmote;

Δεν πρόκειται για ένα “νέο πρόσωπο” στο χώρο της διαφήμισης, αφού ο πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης διαφήμισης είναι ο Μανώλης Μαυροματάκης, ηθοποιός στο επάγγελμα!

Έχει βραβευτεί μάλιστα αρκετές φορές, έχει μία μεγάλη πορεία στο θέατρο και τον κινηματογράφο και στη διαφήμιση στράφηκε επειδή οι δουλειές στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο είναι περιορισμένες πια!

Όσον αφορά τον κινηματογράφο, ο κ. Μαυροματάκης έχει πάρει το πρώτο βραβείο ανδρικής ερμηνείας στο φεστιβάλ Δράμας για την ταινία “Τα παιδιά της Σπιναλόγκας” του Κώστα Αθουσάκη, η οποία προβλήθηκε το 2007.

Επίσης έχει συμμετάσχει στις εξής ταινίες: «Μαριονέτα» (2007), «Uranya» (2006), «Το όνειρο του σκύλου» (2005), «Quo vadis» (2004), «Μπραζιλέρο» (2001), «Ενας λαμπερός ήλιος» (2000), «Η γωνία του Παραδείσου» (1998), «Πριν το τέλος του κόσμου» (1996), «Ελεύθεερη κατάδυση» (1995), «Λευτέρης Δημακόπουλος» (1993).

Ο “ομορφάντρας” έχει παίξει όμως και στο θέατρο και συγκεκριμένα στην παράσταση “Ο Ζορμπάς, η πραγματική ιστορία”, αλλά και στην τηλεόραση και συγκεκιμένα στον “Κόκκινο Κύκλο”, όπου συνεργάστηκε με τον Πάνο Κοκκινόπουλο.

Ο Μανώλης Μαυροματάκης κατάγεται από οικογένεια μεσοαστών, από χωριά της Κρήτης και της Ναυπάκτου.

Ο ίδιος δεν δίστασε να παραδεχθεί σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι οι διαφημίσεις στις οποίες συμμετέχει του αποφέρουν αρκετά καλά χρήματα, δεδομένης μάλιστα της δύσκολης περιόδου που διανύουμε, στην οποία δεν γίνονται πολλά σίριαλ και ταινίες, ούτε ανεβαίνουν θεατρικές παραστάσεις όπως παλιά.

Όπως λέει μάλιστα χαρακτηριστικά, τα χρήματα από ένα συμβόλαιο για μια διαφήμιση, είναι περίπου τα ίδια με αυτά που θα έπαιρνε αν έπαιζε σε μια θεατρική παράσταση για 7 μήνες!

Ο κ. Μαυροματάκης δεν πρωταγωνιστεί πρώτη φορά σε διαφήμιση, αφού η προηγούμενη διαφήμιση στην οποία συμμετείχε ήταν για το παιχνίδι “Τζόκερ” του ΟΠΑΠ, όπου εμφανιζόταν στο γκισέ του αεροδρομίου με έναν γάιδαρο, τον ρωτούσαν “Πετάει ο γάιδαρος;” και ο ίδιος απαντούσε “Πετάει”!

Διαφήμιση Τζόκερ, Πετάει ο γάιδαρος;

Και τότε μάλιστα η συγκεκριμένη διαφήμιση είχε συγκεντρώσει θετικά σχόλια. Μπορείτε να τη δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.