XBLOG logo @2x

Εξώδικο του Μάκη Ψωμιάδη για την διαφήμιση “Αγαπούλα” της WIND!

Όλοι θα έχετε δει την διαφήμιση “Αγαπούλα…” της WIND που προβάλλεται τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Μάκης Ψωμιάδης, που συνελήφθη στις αρχές Νοεμβρίου και κρατείται σε φυλακή των Σκοπίων, μέσω του δικηγόρου του απέστειλε εξώδικο στην WIND, ζητώντας μεταξύ άλλων να σταματήσει την προβολή του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σποτ!

Μεταξύ άλλων ο Μάκης Ψωμιάδης αναφέρει στο εξώδικό του τα εξής: «Με παρουσιάζει ως ένοχο εγκληματικών πράξεων, που αναζητεί “παραθυράκια” για να γλιτώσει. Με παρουσιάζει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής να παραδέχομαι εμμέσως πλην σαφώς την ενοχή μου και να ανταλλάσσω μηνύματα δια αγγελιαφόρου με τον συνήγορό μου αναζητώντας τρόπους να αποφύγω την ποινική καταδίκη μου, δίνοντας εντολή στον συνήγορό μου να βρει “παραθυράκι” στο νόμο…».

Εκτός από την παύση της προβολής των συγκεκριμένων διαφημίσεων όμως, ο Μάκης Ψωμιάδης, όπως αναφέρει στο εξώδικο, επιφυλάσσεται των νομίμων δικαιωμάτων του για αποζημίωση και χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης λόγω προσβολής της προσωπικότητάς του, καθώς και για απόδοση του κέρδους που αποκόμισε η WIND χρησιμοποιώντας στοιχεία της προσωπικότητάς του.

Γι΄αυτό μάλιστα καλεί την εταιρία να στείλει στον πληρεξούσιο δικηγόρο του όλα τα οικονομικά στοιχεία από τα οποία προκύπτει το εμπορικό κέρδος από την συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια (πχ αύξηση των πωλήσεων των συγκεκριμένων προγραμμάτων που διαφημίζονται), προκειμένου να λάβει γνώση και να ασκήσει τις νόμιμες αξιώσεις του.

Δείτε την επίμαχη διαφήμιση!

 Το εξώδικο του Μάκη Ψωμιάδη κατα της WIND

Εξώδικο του Μάκη Ψωμιάδη για την διαφήμιση "Αγαπούλα" της WIND!

Εξώδικο του Μάκη Ψωμιάδη για την διαφήμιση "Αγαπούλα" της WIND!

Εξώδικο του Μάκη Ψωμιάδη για την διαφήμιση "Αγαπούλα" της WIND!

Εξώδικο του Μάκη Ψωμιάδη για την διαφήμιση "Αγαπούλα" της WIND!

Πηγή: Newsbomb

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.