XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Το xblog.gr κερνάει καφέ Λουμίδη Παπαγάλο! Πάρε μέρος στο διαγωνισμό!

Μέσα από τους διαγωνισμούς του xblog.gr χαρίζουμε διαρκώς δεκάδες gadgets, smartphones και δε συμμαζεύεται!

Αυτή τη φορά ο Λουμίδης μας έστειλε 2 ωραία σετάκια με φλιτζάνια και συσκευασίες με παραδοσιακό καφέ Λουμίδη Παπαγάλο, οπότε είπαμε να “κεράσουμε” 2 τυχερούς αναγνώστες τον καφέ που θα καταναλώσουν μέσα σε ένα μήνα (ίσως και παραπάνω)!

Συγκεκριμένα, δύο τυχεροί αναγνώστες του xblog.gr θα κερδίσουν από 2 φλιτζάνια και 3 συσκευασίες με παραδοσιακό καφέ Λουμίδη Παπαγάλο!

Update (4/12/2012): Τα δύο σετ με τα φλιτζάνια και τον παραδοσιακό καφέ Λουμίδη Παπαγάλο κερδίζουν η Νάντια Δ. (σχόλιο 523) και ο Αλέξανδρος (σχόλιο 633). Οι δύο τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί με email.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε ένα σχόλιο σε αυτό το post γράφοντας πού σ΄αρέσει να απολαμβάνεις τον ελληνικό καφέ σου! Για παράδειγμα, στο σπίτι με καλή παρέα; Στο γραφείο πρωί-πρωί; Σε μία ωραία καφετέρια με ζεστή ατμόσφαιρα; Κάτι άλλο;

2) Κάνε LIKE στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook! Έτσι θα μαθαίνεις πρώτος τα καλύτερα θέματα του xblog.gr μέσα από το αγαπημένο σου social network!

3) Διάδωσε το διαγωνισμό στα social networks! Απλά κάνε κλικ στα buttons που βλέπεις στο τέλος του post (facebook like, tweet για twitter κλπ) ώστε να δουν τον διαγωνισμό και οι φίλοι σου και να έρθουν στην παρέα μας!

Σημαντικές πληροφορίες

  • Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012, 12 το μεσημέρι. Λίγες μέρες μετά θα γίνει η κλήρωση και τα ονόματα των 2 τυχερών θα ανακοινωθούν εδώ και στο facebook page του xblog.gr.
  • Οι 2 τυχεροί θα ειδοποιηθούν με email γι΄αυτό προσοχή να γράψεις σωστά το email σου στη φόρμα αποστολής σχολίου-συμμετοχής (το email δεν δημοσιοποιείται).
  • Ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας. Διπλές-τριπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.