XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Διαγωνισμός! Κερδίστε έναν προτζέκτορα τσέπης Philips PicoPix!

Μετά το καλοκαίρι που μας πέρασε, οπότε και σας “ταράξαμε” στους διαγωνισμούς, ετοιμαστείτε για έναν “καυτό” Δεκέμβριο και Ιανουάριο, αφού τα δώρα ενόψει γιορτών θα πέσουν βροχή εδώ στο αγαπημένο σας xblog.gr!

Μιας και οι γιορτές πλησιάζουν και όλο και θα μαζευτείτε με την οικογένεια ή την παρέα σας σε κάποιο σπίτι για φαγητό, ποτάκι και διασκέδαση το xblog.gr θα χαρίσει σε έναν τυχερό έναν βιντεοπροβολέα τσέπης Philips Picopix PPX-2330 για να βλέπετε με την παρέα σας βίντεο και φωτογραφίες από ωραίες στιγμές!

Φυσικά τον προτζέκτορα τσέπης μπορείτε να τον έχετε ανά πάσα στιγμή και στην τσάντα σας και να τον χρησιμοποιήσετε σε μια επαγγελματική συνάντηση για να κάνετε μία παρουσίαση για παράδειγμα!

Το συγκεκριμένο δώρο αξίας 300 ευρώ είναι μια ευγενική προσφορά της Sagemcom την οποία κι ευχαριστούμε θερμά!

Update (17/12/2012): Τον βιντεοπροβολέα Philips Picopix κερδίζει η “matoula” (panca*****@yahoo.gr) που άφησε το σχόλιο #456 γράφοντας: “πω πω τι σπάσιμο θα είναι στους καθηγητές μας ε;! θα το χρησιμοποιήσω στην παρουσίαση της διπλωματικής μου”. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή του προβολέα!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε ένα σχόλιο σε αυτό το post γράφοντας πώς θα χρησιμοποιήσεις τον προβολέα τσέπης αν τον κερδίσεις! Θα βλέπεις ταινίες; Θα χαζεύεις φωτογραφίες; Σε επαγγελματικές παρουσιάσεις; Θα τον συνδέεις με το laptop ή το smartphone σου και θα παίζεις παιχνίδια;

2) Κάνε LIKE στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook! Έλα στη μεγάλη παρέα του xblog στο δημοφιλέστερο social network για να βλέπεις πρώτος τα πιο σημαντικά θέματα που δημοσιεύονται εδώ!

3) Διάδωσε τον διαγωνισμό στα social networks! Facebook, Twitter, Google+, απλά κάνε κλικ στα εικονίδια που βλέπεις στο τέλος του post ώστε να μάθουν για το διαγωνισμό και οι φίλοι σου και να έρθουν στην παρέα μας!

Σημαντικές πληροφορίες

  • Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012, 12:00 το μεσημέρι. Θα ακολουθήσει η κλήρωση λίγες μέρες μετά και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί σε αυτό το post αλλά και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook.
  • Γράψε σωστά το email σου στο σχόλιο-συμμετοχή σου. Το email δεν δημοσιοποιείται, είναι όμως απαραίτητο αφού ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email. Γράψε με ελληνικούς χαρακτήρες το σχόλιό σου, απέφυγε τα greeklish.
  • Ο βιντεοπροβολέας θα σταλεί στο χώρο του τυχερού με εταιρία courier με χρέωση παραλήπτη (δεν ξεπερνάει τα 10 ευρώ).
  • Ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας. Διπλές-τριπλές συμμετοχές δεν επιτρέπονται και θα διαγράφονται άμεσα.

Καλή τύχη και καλές γιορτές!

Προβολέας τσέπης Philips

Projector Philips Picopix

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.