XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Γιορτές στην Αθήνα! Κερδίστε διαμονή και δείπνο στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos!

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι προ των πυλών, η Αθήνα στολίζεται και “φοράει” το γιορτινό της πρόσωπο και το xblog.gr θα δώσει την ευκαιρία σε 2 ζευγάρια να περάσουν ένα υπέροχο τριήμερο στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos της Airotel!

Μέσα από τον νέο διαγωνισμό του xblog.gr δύο ζευγάρια θα κερδίσουν από ένα τριήμερο (δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό) και ένα δείπνο σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας, το Stratos Vassilikos της Airotel, ευγενική προσφορά του site save-the-date.gr!

Update (26/12/2012): Οι δύο τυχερές που κερδίζουν από μία τριήμερη διαμονή στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos με πρωινό και δείπνο είναι η Maria (σχόλιο #122) γράφοντας «Αχ Αθήνα….Πόσο με χαλαρώνει μια βολτούλα στην ιστορική και όμορφη Πλάκα…..αχ….Πολύ ωραία!» και η Λιακι (σχόλιο #58) γράφοντας «Πολλά είναι ωραία στην Αθήνα ειδικά όταν βραδιάζει… Γιατί τη μέρα από παντού βλέπεις απέραντο τσιμέντο και τίποτα άλλο! Αγαπημένα μέρη για βόλτα Ακρόπολη, Θησείο, Πλάκα και τριγύρω… Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!». Και οι δύο έχουν ειδοποιηθεί με email.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε ένα σχόλιο σε αυτό το post γράφοντας τι σου αρέσει περισσότερο στην Αθήνα! Η Πλάκα και το Μοναστηράκι; Τα δεκάδες μουσεία; Η Ακρόπολη; Ένα ωραίο ταβερνάκι ή ένα καλό εστιατόριο; Κάτι άλλο;

2) Κάνε LIKE στη σελίδα του save-the-date.gr στο Facebook! Πρόκειται για το καλύτερο site όπου θα βρεις τα πάντα για να διοργανώσεις το γάμο, τη βάφτιση ή κάποια άλλη εκδήλωση!

3) Διάδωσε τον διαγωνισμό στα social networks! Facebook, Twitter, Google+, απλά κάνε κλικ στα εικονίδια που βλέπεις στο τέλος του post ώστε να μάθουν για το διαγωνισμό και οι φίλοι σου και να έρθουν στην παρέα μας!

Σημαντικές πληροφορίες

  • Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012, 12:00 το μεσημέρι. Θα ακολουθήσει η κλήρωση και τα ονόματα των δύο τυχερών θα ανακοινωθούν σε αυτό το post αλλά και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook.
  • Γράψε σωστά το email σου στο σχόλιο-συμμετοχή σου. Το email δεν δημοσιοποιείται, είναι όμως απαραίτητο αφού οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με email. Γράψε με ελληνικούς χαρακτήρες το σχόλιό σου, απέφυγε τα greeklish.
  • Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από δύο διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Stratos Vassilikos με πρωινό και ένα δείπνο. Στους δύο τυχερύς θα σταλούν 2 vouchers μέσω email, οι οποίοι θα πρέπει να κάνουν χρήση των διανυκτερεύσεων μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2013!
  • Ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας. Διπλές-τριπλές συμμετοχές δεν επιτρέπονται και θα διαγράφονται άμεσα.

Καλή τύχη και καλές γιορτές!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.