XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Διαγωνισμός! Κερδίστε ένα smartphone Sony Xperia U!

Πάρε μέρος στο νέο διαγωνισμό του xblog.gr και κέρδισε το Sony Xperia U, ένα ποιοτικό και αξιόπιστο Android smartphone, προσφορά της Sony Mobile Ελλάδας!

Update (17/11/2012): Ο τυχερός που κερδίζει το Sony Xperia U, κατόπιν κλήρωσης, είναι ο “Αγγελάκος” που άφησε το σχόλιο 1008 γράφοντας: “Μακάρι να ξέραμε πού χρωστάμε και πόσα… Μας λέει κανείς την αλήθεια? Απορώ πώς κοιμούνται το βράδυ όσοι μας έφτασαν σε αυτή την κατάσταση! Ωραίο το Xperia U, είχα και τη γιορτή μου πριν μερικές μέρες, αλλά δε παίζει μία για νέο κινητό, μακάρι να το κερδίσω”!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες!

1) Άφησε σχόλιο κάτω από αυτό το post γράφοντας την άποψη και τη γνώμη σου για την κρίση στην Ελλάδα! Έχεις καταλάβει σε ποιους χρωστάει η Ελλάδα; Τι πρέπει να γίνει; Πώς θα έρθει η ανάπτυξη και η ανάκαμψη; Γράψε τις σκέψεις σου γενικότερα! Χρησιμοποίησε ελληνικούς χαρακτήρες, αποφεύγοντας τα greeklish.

2) Κάνε LIKE στη σελίδα του XBLOG.gr στο Facebook! Έτσι θα βλέπεις πρώτος τα top posts που ανεβαίνουν στο blog για να μη χάνεις τα καλύτερα!

3) Διάδωσε τον διαγωνισμό στα social networks! Απλά κάνε κλικ στα εικονίδια που βλέπεις ακριβώς κάτω από το post (facebook like, twitter κλπ) για να μάθουν και οι φίλοι σου για το διαγωνισμό και να έρθουν στην παρέα μας!

Σημαντικές πληροφορίες

  • Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Τετάρτη 14/11/2012, 12:00 μμ. Θα ακολουθήσει η κλήρωση λίγες μέρες μετά και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook.
  • Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email γι΄αυτό πρόσεξε να γράψεις σωστά το email σου, το οποίο δεν δημοσιοποιείται! Το δώρο θα αποσταλεί με εταιρία courier με χρέωση παραλήπτη (το κόστος δεν ξεπερνάει τα 5-10 ευρώ για όλη την Ελλάδα).
  • Διπλές-τριπλές συμμετοχές από παρόμοια email/ονόματα/IP δεν επιτρέπονται και θα διαγράφονται άμεσα. Ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας!

Αυτό ήταν! Καλή τύχη!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.