XBLOG logo @2x

Logitech G PowerPlay: Ένα mousepad που φορτίζει το ποντίκι ενώ παίζετε

Βαρεθήκατε να πρέπει να αλλάζετε ή να επαναφορτίζετε τις μπαταρίες του ασύρματου ποντικιού σας; Η Logitech έχει τη λύση σε αυτό το πρόβλημα και την ονομάζει Logitech G PowerPlay.

Το Logitech G PowerPlay είναι στην ουσία το πρώτο mousepad στον κόσμο με ενσωματωμένο σύστημα επαγωγικής/ασύρματης φόρτισης που φορτίζει το -συμβατό- ασύρματο ποντίκι σας χωρίς καλώδιο, ενώ εσείς παίζετε το αγαπημένο σας παιχνίδι. Οι διαστάσεις του είναι 275 x 320mm.

Logitech G903 G703
Τα Logitech G903 και G703 είναι τα πρώτα ποντίκια που υποστηρίζουν αυτή τη τεχνολογία.

Διαβάστε επίσης: Η EA στην E3 2017: Οι 5 μεγαλύτερες ανακοινώσεις


Η Logitech, όμως, δεν ανακοίνωσε μόνο αυτό. Μαζί με το Logitech G PowerPlay, η Logitech παρουσίασε και το G LightSpeed, ένα σύστημα για end-to-end επικοινωνία μεταξύ του ασύρματου ποντικιού και του υπολογιστή. Με το G LightSpeed η καθυστέρηση του σήματος ενός ασύρματου ποντικιού αγγίζει το μηδέν επιτρέποντας στους “επαγγελματίες” gamers να απολαμβάνουν την ευκολία ενός ασύρματου ποντικιού με τις ταχύτητες ενός ενσύρματου.

Τέλος, η Logitech ανακοίνωσε και δύο gaming ποντίκια που είναι συμβατά με τις παραπάνω τεχνολογίες, τα Logitech G903 LightSpeed Wireless Gaming Mouse και Logitech G703 LightSpeed Wireless Gaming Mouse. Aμφότερα υποστηρίζουν τον φορτιστή Logitech G PowerPlay και διαθέτουν τον οπτικό αισθητήρα PMW3366 για μέγιστη ακρίβεια και ανταπόκριση ακόμη και σε ταχύτητες που ξεπερνούν τα 400 IPS.

Το mousepad Logitech G PowerPlay θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο με τιμή $99.99. Τα Logitech G903 και Logitech G703 αναμένονται μέσα στον Ιούνιο με τιμές $149.99 και $99.99 αντίστοιχα.





Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.