XBLOG logo @2x

Τα Pokemon έρχονται στο Nintendo Switch

Ένας νέος τίτλος της σειράς Pokemon για το Nintendo Switch είναι υπό ανάπτυξη, ανακοίνωσε η Nintendo κατά τη διάρκεια της έκθεσης E3 2017. Σε αντίθεση με το επερχόμενο Pokkén Tournament DX –βίντεο– που ανακοινώθηκε πρόσφατα για το Switch (όπου τα Pokemon μάχονται μεταξύ τους σε τουρνουά), ο νέος τίτλος είναι ένα “πραγματικό” RPG παιχνίδι από την εταιρία Game Freak που έχει αναπτύξει όλα τα γνωστά παιχνίδια Pokémon για τις κονσόλες της Nintendo, συμπεριλαμβανομένων των αρχικών Red και Blue του 1996.

Τα νέα έρχονται από την παρουσίαση Direct της Nintendo όπου οι Ιάπωνες απογοήτευσαν το κοινό ανακοινώνοντας τα Pokémon Ultra Sun και Ultra Moon αποκλειστικά για το Nintendo 3DS.

Pokkén Tournament DX for Nintendo Switch E3 2017
Στο Pokkén Tournament DX ο παίχτης μεταφέρεται στην αρένα.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν το νέο Pokemon για το Nintendo Switch είναι το Pokémon Stars που ακούμε εδώ και καιρό από φήμες — υποτίθεται ότι είναι μια “συγχωνευμένη” έκδοση των Sun και Moon του 3DS — ή αν είναι κάποιος εντελώς νέος τίτλος. Όπως και να χει, θα είναι μια ιστορική στιγμή για την ιστορία της Nintendo και των Pokémon, αφού θα είναι ο πρώτος τίτλος Pokémon αποκλειστικά για οικιακή κονσόλα.

Δεδομένου ότι η Nintendo δεν αποκάλυψε τίποτα για το επερχόμενο παιχνίδι, μάλλον θα ανακοινωθεί του χρόνου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.