XBLOG logo @2x

Δείτε 3D Videos από την κάμερα του LG Optimus 3D

Το LG Optimus 3D είναι το πρώτο smartphone με δυνατότητα εγγραφής 3D βίντεο, λήψη 3D φωτογραφιών, αλλά και προβολή 3D υλικού και παιχνιδιών φυσικά. Με λειτουργικό Android 2.2 (θα πάρει update σε 2.3 κάποια στιγμή), διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz και οθόνη 4,3 ιντσών για να… χορταίνει το μάτι σας, θα έλεγα ότι αποτελεί μία καλή πρόταση στα λεφτά του… Μιας και αυτή την περίοδο θα το βρείτε στα καταστήματα με την τιμή του να παίζει στα 420 με 560 ευρώ.

Το διάστημα που το είχα στην διάθεσή μου τράβηξα μερικά 3D videos με την κάμερα διπλού φακού που διαθέτει για εγγραφή 3D video και λήψη 3D φωτογραφιών.

Τα βίντεο τα ανέβασα στο YouTube και μπορείτε να τα δείτε σε αυτό το post. Εννοείται φυσικά ότι για να δείτε τα βίντεο σε 3D θα πρέπει η συσκευή σας (οθόνη, τηλεόραση, κινητό απ΄όπου διαβάζετε αυτό το post αυτή τη στιγμή) να υποστηρίζει προβολή 3D υλικού.

Να σημειώσω επίσης ότι η κάμερα διπλού φακού του LG Optimus 3D είναι 5 Megapixel, με την οποία μπορείτε να τραβήξετε 2D video Full HD στα 1080p (24fps) ή 3D video HD στα 720p (30fps).

Ακολουθούν τα 3D videos ακριβώς όπως βγήκαν απ΄την κάμερα του LG Optimus 3D:

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.