XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Πανικός! Μεγάλος Διαγωνισμός! Κερδίστε το μοναδικό smartphone HTC EVO 3D!

Χωρίς πολλά λόγια και περιττές εισαγωγές! Ναι, καλά διαβάζετε στον τίτλο του post! Νέος Μεγάλος Διαγωνισμός στο XBLOG.gr με δώρο ένα HTC EVO 3D! Το xblog.gr αγαπάει την HTC και η HTC αγαπάει το xblog.gr και τους αναγνώστες του, προσφέροντας ένα ακόμη σούπερ ντούπερ smartphone! Πάρε μέρος στο διαγωνισμό τώρα!

Update (8/10/2011): Ο μεγάλος τυχερός που κληρώθηκε και θα κάνει δικό του το νέο HTC Evo 3D είναι ο “PetranKos” με το σχόλιο #1703 που έγραψε: “WOW! Δεν έχω ξαναδουλέψει 3D κινητό αλλά σίγουρα θα είναι εντυπωσιακό! Με μια τέτοια συσκευή μπορείς να κάνεις τα πάντα! Προσωπικά το τελευταίο που θα κάνω θα είναι να στέλνω ή να λαμβάνω μηνύματα κλήσεις κλπ”! Ο τυχερός έχει ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή του smartphone!

Οδηγίες συμμετοχής – Διάβασε προσεκτικά!

  • Άφησε ένα σχόλιο σε αυτό το post, συμπληρώνοντας την φόρμα που θα δεις ακριβώς κάτω από το post! Γράψε το όνομα και το email σου (το email δεν δημοσιοποιείται) και γράψε ποια λειτουργία χρησιμοποιείς περισσότερο σε ένα smartphone! Πχ πλοήγηση στο ίντερνετ; Κλήσεις/Μηνύματα; Παιχνίδια; Προβολή ή Εγγραφή βίντεο; Κάτι άλλο;
  • Κάνε LIKE στη σελίδα του XBLOG στο Facebook!
  • Κάνε like αυτό το post στο Facebook πατώντας τις σχετικές επιλογές που βλέπεις στην αρχή και το τέλος του post!
  • Αν έχεις Twitter πάτα στο “tweet” button για να διαδώσεις τον διαγωνισμό!

Αυτό ήταν! Καλή τύχη!

Φρόντισε να γράψεις σωστά το email σου αφού ο τυχερός που θα κερδίσει το HTC Evo 3D θα ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή του smartphone!

Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011, 23:59! Αμέσως μετά θα ακολουθήσει έλεγχος των συμμετοχών και στη συνέχεια θα γίνει η κλήρωση. Η ανακοίνωση του μεγάλου τυχερού θα γίνει σε αυτό εδώ το post καθώς επίσης και στη σελίδα του XBLOG.gr στο Facebook!

Προσοχή παιδιά ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας για να έχουν όλοι τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσουν το μοναδικό αυτό smartphone!

 Ένας τυχερός θα κάνει δικό του αυτό το HTC Evo 3D! Περιεχόμενα συσκευασίας HTC Evo 3D

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

Τεχνικά χαρακτηριστικά HTC Evo 3D: Λειτουργικό Android 2.3 // Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 1.2 GHz Dual-Core // Οθόνη 3D 4,3″ με ανάλυση 960 x 540 pixels // Κάμερα διπλού φακού για εγγραφή 3D video/photo // Εγγραφή βίντεο HD 720p // Ενσωματωμένη μνήμη 1GB επεκτάσιμη με κάρτα microSD έως 32GB // Υποστήριξη 3G/HSPA/Wi-Fi // Μπαταρία 1730 mAh

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.