XBLOG logo @2x

LG: Οι πρώτες OLED τηλεοράσεις με τεχνολογία NVIDIA G-SYNC

Η LG Electronics (LG) ενώνει τις δυνάμεις της με την NVIDIA για να πραγματοποιήσει τα όνειρα των gamers, με τη συμβατότητα των εκπληκτικών OLED τηλεοράσεων 2019 (μοντέλα 65/55E9, 77/65/55C9, 77/65/55Β9) με το NVIDIA G-SYNC®. Τα πιο πρόσφατα μοντέλα OLED της LG προσφέρουν μοναδική ταχύτητα και αναπαραγωγή εκπληκτικών χρωμάτων, ανώτερη απόδοση και ποιότητα εικόνας ενώ διαθέτουν πιστοποίηση NVIDIA G-SYNC, έπειτα από δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και συναρπαστική gaming εμπειρία χωρίς τρεμόπαιγμα ή αλλοιώσεις.

Με εξαιρετική ποιότητα εικόνας, χαμηλή καθυστέρηση εισόδου και εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης, οι OLED τηλεοράσεις της LG έχουν ξεχωρίσει για τη βελτιστοποιημένη απόδοσή τους στα παιχνίδια. Με τη συμβατότητα NVIDIA G-SYNC που ανεβάζει το επίπεδο για ακόμη μια φορά, τα κορυφαία OLED 4K μοντέλα της εταιρείας που διατίθενται από 55 έως 77 ίντσες, εγγυώνται ακόμα πιο συναρπαστικό PC gaming.

Η τεχνολογία OLED της LG δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ζήσουν την απόλυτη δράση των αγαπημένων παιχνιδιών τους, ελέγχοντας με ακρίβεια τα μεμονωμένα pixels για να παράγουν απίστευτα ρεαλιστικές εικόνες. Μαζί με την απόλυτη αντίθεση και την εξαιρετικά ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων, οι τηλεοράσεις προσφέρουν εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης με ρυθμό ανανέωσης έως και 120Hz. Η καθυστέρηση εισόδου – η οποία μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας – είναι ελάχιστα αντιληπτή, περίπου 6ms για 1440p περιεχόμενο στα 120 Hz και 13ms για 4K περιεχόμενο στα 60 Hz. Η ελάχιστη καθυστέρηση εισόδου των OLED τηλεοράσεων της LG, λιγότερο από ένα καρέ και χωρίς απώλειες στην ποιότητα της εικόνας, τις καθιστά τις καλύτερες οθόνες για παιχνίδια.

Επιπλέον, τα τελευταία μοντέλα τηλεοράσεων OLED τεχνολογίας της LG υποστηρίζουν μια ποικιλία δημοφιλών εκδόσεων HDR που βελτιώνουν περαιτέρω την gaming εμπειρία. Οι χρήστες μπορούν να αναπαράγουν συμβατούς τίτλους σε δυναμικό HDR10 ή Dolby Vision (έως και 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο για Full HD περιεχόμενο) αξιοποιώντας τις προδιαγραφές HDMI 2.1, όπως την auto low latency mode (ALLM), το ενισχυμένο κανάλι επιστροφής ήχου (eARC) και το μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR).

LG OLED TV with NVIDIA G SYNC 2

Για την ενίσχυση της εμπειρίας θέασης των χρηστών όταν παίζουν παιχνίδια ή παρακολουθούν περιεχόμενο με γρήγορες εναλλαγές, οι νέες OLED τηλεοράσεις υποστηρίζουν το Dolby Atmos και την πρωτοποριακή τεχνολογία ήχου, Dolby TrueHD. Με τις καλύτερες εκδόσεις ήχου και βίντεο υψηλής ποιότητας, οι χρήστες μπορούν να ακούν και να βλέπουν το περιεχόμενο όπως αρχικά προοριζόταν από τους δημιουργούς του. Τα συγκεκριμένα μοντέλα ενσωματώνουν επίσης τον AI ήχο, χάρη στον αλγόριθμο deep learning της LG που αποδίδει συγκλονιστικό ήχο surround 5.1.

«Είναι γεγονός ότι οι OLED τηλεοράσεις της LG είναι παγκοσμίως περιζήτητες για τους gamers και δεσμευόμαστε να βελτιστοποιήσουμε την OLED gaming εμπειρία», δήλωσε ο Sam Kim, ανώτερος αντιπρόεδρος του τμήματος σχεδιασμού τηλεοράσεων της εταιρείας Οικιακής Ψυχαγωγίας της LG. Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι: «με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας NVIDIA G-SYNC, αποδεικνύουμε ότι οι OLED τηλεοράσεις υποστηρίζουν την κορυφαία μάρκα hardware στον κόσμο, κάνοντας τα προϊόντα της εταιρείας ακόμα καλύτερα».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι OLED τηλεοράσεις 2019 υποστηρίζουν το G-SYNC και τον μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης HDMI στη σειρά GPUs RTX 20 της GeForce», δήλωσε ο Matt Wuebbling, επικεφαλής του τμήματος NVIDIA marketing της GeForce. Επιπλέον, ανέφερε ότι «οι gamers θα εντυπωσιαστούν από την ταχύτητα απόκρισης και την απόδοση ζωντανών εικόνων των συγκεκριμένων τηλεοράσεων στα πιο πρόσφατα PC παιχνίδια που διαθέτουν ray-tracing σε πραγματικό χρόνο από την GeForce».

Οι νέες OLED τηλεοράσεις της LG που είναι συμβατές με την NVIDIA G-SYNC, θα είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένες αγορές μέσω αναβάθμισης λογισμικού τις επόμενες εβδομάδες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.