XBLOG logo @2x

LG G8X ThinQ: Η νέα ναυαρχίδα που υποστηρίζει δύο οθόνες

Η LG Electronics (LG) παρουσίασε το LG G8X ThinQ, το νέο smartphone της σειράς G, και την πιο εξελιγμένη LG Dual Screen στην IFA 2019 στο Βερολίνο. Το LG G8X ThinQ και η τεχνολογία LG Dual Screen έχουν σχεδιαστεί ώστε να δημιουργούν έναν εντελώς νέο τρόπο multitasking, και οι χρήστες να απολαμβάνουν περιεχόμενο και να κοινωνικοποιούνται μέσω του κινητού.

Η πρώτη LG Dual Screen, η οποία παρουσιάστηκε στην MWC 2019 στη Βαρκελώνη, καθιέρωσε έναν πρωτοποριακό σχεδιασμό και ένα νέο επίπεδο άριστου multitasking εν κινήσει. Για τη νέα έκδοση, η LG ζήτησε τη γνώμη των καταναλωτών και εφάρμοσε διάφορες βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας επιπλέον οθόνης Cover Display 2,1 ιντσών. Αυτή η πρακτική έξτρα οθόνη επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν την ώρα, την ημερομηνία, τη φόρτιση της μπαταρίας, τις ειδοποιήσεις και άλλες χρήσιμες πληροφορίες χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν την Dual Screen. Επιπλέον, ενώ με την πρώτη Dual Screen μπορούσες να δεις από δύο διαφορετικές γωνίες, η νέα Dual Screen υιοθετεί ένα νέο 360 Freestop Minge για να επιτρέπει την προβολή από οποιαδήποτε γωνία, ακριβώς όπως σε ένα φορητό υπολογιστή.

lg g8x thinq and lg dual screen 05 0

Το νέο smartphone της σειράς G της LG διαθέτει την ίδια οθόνη LG Dual Screen 6.4 ιντσών για διπλάσια παραγωγικότητα και διασκέδαση. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη κάνει πιο εύκολο το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα του LG G8XThinQ, ακόμα και με την αναδίπλωση της Dual Screen. Ενώ η αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης του smartphone μέσω αισθητήρα δεν είναι κάτι καινούργιο, στο G8XThinQ ένας αισθητήρας φωτός περιβάλλοντος ρυθμίζει ακόμα και την αντίθεση και μεγιστοποιεί τις λεπτομέρειες της εικόνας μειώνοντας έτσι την καταπόνηση των ματιών. Η εμπρόσθια κάμερα του κινητού τηλεφώνου είναι τοποθετημένη μέσα σε ένα διακριτικό σχήμα φακού Waterdrop, επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιούν στο μέγιστο την 6,4 ιντσών οθόνη FullVision.

Σχετικά με τη φωτογραφική μηχανή, το LG G8X ThinQ είναι το όνειρο κάθε δεινού φωτογράφου, καθώς διαθέτει μία μπροστινή οθόνη 32MP με αισθητήρα 1,6μm που συναγωνίζεται τις εντυπωσιακές φωτογραφικές μηχανές στο πίσω μέρος, προσφέροντας εξαιρετικές λήψεις από οποιαδήποτε πλευρά του τηλεφώνου. Επίσης, για την τέλεια selfie, η λειτουργία Reflector Mode εξασφαλίζει πιο σαφή, ευκρινή πορτρέτα ακόμα και σε σκοτεινό περιβάλλον, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόζουν το χρώμα φωτισμού ώστε να ταιριάζει με τη διάθεση ή την προτίμηση τους. Το AI Action Shot στο νέο LG G8X ThinQ αναγνωρίζει και αντισταθμίζει την κίνηση με ταχύτητα κλείστρου 1/480 του δευτερολέπτου για να κρατήσει τα αντικείμενα πλήρως εστιασμένα και είναι ιδανικό για λήψη φωτογραφιών παιδιών ή κατοικίδιων ζώων που παίζουν. Το 4K Time Lapse επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν καλλιτεχνικά βίντεο time-lapse με σταθεροποίηση σε εκπληκτική ανάλυση 4K, ενώ το LG Steady Cam παρέχει βελτιωμένη σταθερότητα εικόνας για πλάνα που φαίνονται πιο προσεγμένα και επαγγελματικά. Το LG G8XThinQ δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ μπροστινής και οπίσθιας κάμερας κατά την εγγραφή video.

lg g8x thinq and lg dual screen 04 0

Ως αποδεδειγμένος ηγέτης στον ήχο για smartphone, η LG εκπλήσσει τους καταναλωτές με το G8XThinQ, καθώς διαθέτει δύο ηχεία 1.2W που αποδίδουν καθηλωτικό, τέλεια ισορροπημένο στερεοφωνικό ήχο, ενώ χάρη στο 32-bit Hi-Fi Quad DAC από την Meridian Audio, η LG συνεχίζει να προσφέρει εξαιρετικό ήχο smartphone. Σχετικά με την εγγραφή βίντεο, το LG G8XThinQ διαθέτει ένα μικρόφωνο που δυναμώνει αυτόματα κατά τη λήψη βίντεο για να διασφαλιστεί ότι οι ήχοι καταγράφονται με έντονες λεπτομέρειες για μοναδικές ASMR εγγραφές.

Όσον αφορά στον σχεδιασμό, το LG G8XThinQ αποτελεί έναν συνδυασμό των προηγούμενων κινητών τηλεφώνων της LG αλλά παράλληλα διαμορφώνει και τη δική του ταυτότητα. Η σύνδεση του τηλεφώνου με την Dual Screen επιτυγχάνεται πλέον μέσω USB αντί για Pogo Pins για ένα πιο κομψό τηλέφωνο, όταν χρησιμοποιείται χωρίς τη θήκη. Το LG G8XThinQ διαθέτει βελτιωμένα σημεία επαφής με το χρήστη με ένα πιο καθαρό σχεδιασμό, ανανεωμένα εικονίδια και καρτέλες, όπως το καντράν, τα αρχεία καταγραφής κλήσεων και οι επαφές, τα οποία μετακινούνται στο κάτω μέρος της οθόνης, ώστε οι χρήστες να μπορούν να κάνουν ακόμη περισσότερα χρησιμοποιώντας μόνο το ένα χέρι.

lg g8x thinq and lg dual screen 03 0

«Η LG Dual Screen έχει πλέον αναγνωριστεί και αξιολογηθεί για την πρακτικότητά της και τις πολλαπλές δυνατότητες multitasking» δήλωσε ο Brian Kwon, Πρόεδρος των εταιριών Mobile Communications και Home Entertainment της LG. «Θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε την τεχνολογία LG Dual Screen μέσω στρατηγικών συνεργασιών και να βελτιώνουμε την καινοτομία μας με ουσιαστικούς τρόπους, για να βιώνουν οι καταναλωτές μια διαφοροποιημένη εμπειρία χρήσης».

Το LG G8XThinQ και η αναβαθμισμένη LG Dual Screen θα είναι διαθέσιμα σε βασικές αγορές το τέταρτο τρίμηνο. Από τις 6 έως τις 11 Σεπτεμβρίου, οι επισκέπτες της IFA 2019 μπορούν να δουν από κοντά το νέο G8X ThinQ και την LG Dual Screen στην αίθουσα 18 του Messe Berlin.

lg g8x thinq and lg dual screen 02 0

Βασικές προδιαγραφές:

LG G8X ThinQ

  • Chipset: Qualcomm® Snapdragon™ 855 Mobile Platform
  • Οθόνη: 6.4-ίντσες 19.5:9 FHD + OLED FullVision (2,340 x 1,080 / 403ppi)
  • Μνήμη: 6GB RAM / 128GB / microSD (up to 2TB)
  • Κάμερα:

Πίσω μέρος: 12MP Standard (F1.8 / 1.4μm / 78˚) / 13MP Super Wide (F2.4 / 1.0μm / 136˚)

Μπροστινή κάμερα: 32MP Standard (F1.9 / 0.8μm / 79˚)

  • Μπαταρία: 4,000mAh
  • Λειτουργικό Σύστημα: Android 9.0 Pie
  • Μέγεθος: 159.3 x 75.8 x 8.4mm
  • Βάρος: 192g
  • Δίκτυο: 3G / 4G LTE-A
  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 5 / NFC / USB Type-C (USB 3.1 Compatible)
  • Biometrics: In-Display Fingerprint Sensor
  • Χρώματα: Aurora Black
  • Λοιπά χαρακτηριστικά: Stereo Speaker / AI CAM / Google Lens / Google Assistant / 32-bit Hi-Fi Quad DAC / DTS:X 3D Surround Sound / IP68 Water and Dust Resistance / HDR10 / Qualcomm Quick Charge™ 3.0 Technology / MIL-STD 810G Compliance / FM Radio

LG Dual Screen

  • Οθόνη: 6.4-inch 19.5:9 FHD + OLED FullVision (2,340 x 1,080 / 403ppi)
  • Cover Display: 2.1-ίντσες Mono
  • Μέγεθος: 165.96 x 84.63 x 14.99mm
  • Βάρος: 134g
  • Contact Type: USB
  • Folding Type: 360 Freestop Hinge 
  • Χρώματα: Aurora Black

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.