XBLOG logo @2x

Συνδυασμός τηλεόρασης και οθόνης υπολογιστή από τα νέα TV monitors της LG

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τα νέα TV Smart HD Ready monitors 28TL520S-PZ, 28TL510S-PZ, 24TL510S-PZ, 24TL520S-PZ που συνδυάζουν λειτουργίες τηλεόρασης και οθόνης υπολογιστή σε ένα προϊόν. Οι συγκεκριμένες οθόνες αποδίδουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας, εκπληκτική χρωματική ακρίβεια, οπτική αντίθεση και μεγάλη ευκρίνεια.

Τα TV monitors ενσωματώνουν μια σειρά από ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως την HD ανάλυση και ευρεία γωνία θέασης για να απολαμβάνουν οι χρήστες είτε είναι καθιστοί είτε όρθιοι, το ίδιο εξαιρετικό αποτέλεσμα στην εικόνα χωρίς περιορισμούς. Επιπλέον, διαθέτουν 2 στερεοφωνικά ηχεία 5 W, που αποδίδουν καθηλωτικό ήχο, χωρίς να χρειάζεται να τοποθετηθεί κανένα επιπλέον ηχείο στην οθόνη.

Παράλληλα, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν το περιεχόμενο του smartphone τους απευθείας στην οθόνη, καθώς τα TV Smart HD Ready monitors της LG, ενσωματώνουν Wi-Fi, κάνοντας εύκολη τη σύνδεση με άλλες συσκευές. Ακόμη, με το Freeview Play και το webOS 3.5 που διαθέτουν, μπορούν να παρακολουθήσουν τα αγαπημένα τους κανάλια και να κάνουν streaming ταινιών.

Τέλος, εμπνευσμένη από την ομορφιά και τη δύναμη της φύσης, η βάση ArcLine που παρέχει σταθερότητα και εξασφαλίζει αξιόπιστη απόδοση, ολοκληρώνει τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό της οθόνης, ενώ η εγκατάστασή της μπορεί να γίνει γρήγορα και εύκολα, με δυνατότητες ρυθμίσεων ύψους και κλίσης για να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

LG 24tl520s pz tv monitor 2LG tv monitors smart hd ready wi fi 0

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.