XBLOG logo @2x

Το LG G6 αναβαθμίζεται στο Android Oreo, σύντομα και τα G5 – V20

Η LG πρόκειται να αποκαλύψει τη ναυαρχίδα LG G7 ThinQ σύντομα, όμως μέχρι να γίνει αυτό κυκλοφόρησε την αναβάθμιση του LG G6 στο Android 8.0 Oreo. Η κυκλοφορίας της αναβάθμισης ξεκίνησε στη Νότια Κορέα και αργότερα θα το λάβει περισσότερος κόσμος.

Με την αναβάθμιση στο Android Oreo οι χρήστες του LG G6 θα μπορούν να απολαύσουν όλα τα νέα χαρακτηριστικά του λειτουργικού, όπως τη λειτουργία picture-in-picture, το νέο σύστημα ειδοποιήσεων και τη δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης πληροφοριών στις εφαρμογές (Autofill), καθώς και μερικές νέες λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης που γνωρίσαμε για πρώτη φορά στο LG V30 ThinQ. Η ίδια αναβάθμιση θα κυκλοφορήσει σύντομα και για τα LG G5 και LG V20 (λογικά μέσα στο καλοκαίρι).

Να θυμίσουμε ότι η LG ίδρυσε το Software Upgrade Center (Κέντρο Αναβάθμισης Λογισμικού) στις εγκαταστάσεις Έρευνας και Ανάπτυξης στο Magok-dong, στη Δυτική Σεούλ, με στόχο να προσφέρει πιο γρήγορες αναβαθμίσεις λογισμικού στα κινητά της. Ο πρώτος στόχος του κέντρου ήταν να λανσάρει το update του G6 στο Android Oreo προς το τέλος του Απριλίου και τα κατάφερε… με καθυστέρηση λίγων ημερών.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.