XBLOG logo @2x

LG Chocolate BL20: Λεπτό slide up κινητό

Τα νέα μοντέλα LG Chocolate BL40 και BL20 παρουσίασε η LG, τα οποία ανήκουν στη σειρά Black Label και είναι οι “διάδοχοι του LG Chocolate που πήγε εξαιρετικά καλά σε πωλήσεις. Το LG Chocolate BL20 διακρίνεται για τον πολυτελή και λεπτό σχεδιασμό, όπου το γνωστό μαύρο χρώμα κυριαρχεί σε όλη την επιφάνειά του, ενώ το slide πληκτρολόγιο με τα κόκκινα πλήκτρα αφής του δίνει ένα ξεχωριστό στυλ!

Το νέο LG Chocolate BL20 επαναπροσδιορίζει τον κλασικό σχεδιασμό της Black Label Series από την LG, υιοθετώντας τη φιλοσοφία του αυθεντικού Chocolate, από το οποίο κληρονομεί το slide πληκτρολόγιο και την ελκυστική εμφάνιση. Στο LG Chocolate BL20 κυριαρχεί το χαρακτηριστικό μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα με τις κόκκινες πινελιές, αλλά παράλληλα διαθέτει το δικό του χαρακτήρα με το νέο slide πληκτρολόγιο που προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Τα πλήκτρα αφής παραμένουν διακριτικά κρυμμένα κάτω από την εξωτερική του επιφάνεια, για να φανερωθούν μόνο όταν οι χρήστες το επιθυμούν. Το νέο Chocolate BL20 της LG αποτελεί “lifestyle statement” για όσους αναζητούν πολυτέλεια σε συνδυασμό με λειτουργικότητα και πληθώρα δυνατοτήτων από το κινητό τους τηλέφωνο.

Επιπλέον, το λεπτό LG Chocolate BL20 διαθέτει προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά αντίστοιχα με αυτά του LG Chocolate BL40. Συγκεκριμένα, διαθέτει κάμερα 5 Megapixels με LED Flash και λειτουργία αυτόματης εστίασης (autofocus), ραδιόφωνο FM, τεχνολογία Bluetooth 2.1 και υποστήριξη για κάρτες μνήμης microSD μέχρι 32 GB.

Επίσης διαθέτει οθόνη αφής 2,4 ιντσών με ανάλυση QVGA στα 240 x 320 pixels, ενώ η λειτουργία “Clear Memo Capture” με text scan, επιτρέπει στους χρήστες να σαρώνουν και να καταγράφουν χειρόγραφα κείμενα και εικόνες στο κινητό τους με μεγάλη ευκρίνεια, εισάγοντας νέους τρόπους αποθήκευσης και ανάκλησης του περιεχομένου που μοιράζονται με τους φίλους και την οικογένεια τους.

Τέλος, το νέο LG Chocolate BL20 είναι συμβατό με δίκτυα tri-band GSM και dual-band HSDPA και με τη λειτουργία Widget Hotkey, οι χρήστες έχουν άμεση και ταχύτατη πρόσβαση σε περιεχόμενο όπως ειδήσεις, καιρός και πληροφορίες στο internet.

Αν σκέφτεσαι να το αποκτήσεις, θα το βρεις στα καταστήματα να “παίζει” από 221 έως 265 ευρώ [skroutz.gr].

LG Chocolate BL20 Video Review

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.