XBLOG logo @2x

LG Chocolate BL40: Με οθόνη αφής HD LCD Real VGA 4 ιντσών!

Τα δύο νέα κινητά της σειράς Black Label παρουσίασε η LG. Πρόκειται για το LG Chocolate BL20 και το LG Chocolate BL40, το οποίο θα δούμε σε αυτό το post. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό κινητό, το οποίο ξεχωρίζει χάρη στην widescreen HD LCD οθόνη αφής 4″ και αποτελεί τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση του κλασικού Chocolate.

Το LG Chocolate BL40 εισάγει την καινοτομία χάρη στη μοναδική οθόνη αφής HD LCD Real VGA  4 ιντσών, η οποία καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την επιφάνειά του κινητού τηλεφώνου. Η ευρεία οθόνη του LG BL40 ξεφεύγει από τα συμβατικά σχεδιαστικά πρότυπα και προσφέρει πανοραμική εικόνα, προσδίδοντας «κινηματογραφική αίσθηση» στην απεικόνιση περιεχομένου όπως βίντεο, φωτογραφίες και παιχνίδια.

Παράλληλα, διαθέτει ανάλυση 800 x 345 pixels για βέλτιστη αναπαραγωγή των εικόνων και ενσωματώνει μια πληθώρα multimedia χαρακτηριστικών όπως μεταξύ άλλων, κάμερα ανάλυσης 5 Megapixel με φακό Schneider – Kreuznach, ενσωματωμένη μνήμη 1,5GB και FM Radio.

Ωστόσο, το πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του LG Chocolate BL40 είναι η διευρυμένη αναλογία 21:9 της οθόνης αφής, η οποία ενσωματώνεται για πρώτη φορά σε κινητό τηλέφωνο. Η LG εξοπλίζει το LG Chocolate BL40 με το ανανεωμένο Dual S-Class UI, προσφέροντας 3D πλοήγηση στο μενού και παράλληλα τον απαραίτητο χώρο για την απεικόνιση δύο ιστοσελίδων ταυτόχρονα, χωρίς να απαιτείται side scrolling  από τους χρήστες για να διαβάσουν ολόκληρη την σελίδα.

Επιπλέον, σε συνδυασμό με την υποστήριξη δικτύων UMTS/HSDPA 7,2, και Wi-FI, το BL40 προσφέρει ταχύτερη πλοήγηση στο internet και ευκολότερη χρήση δικτυακών εφαρμογών on-the-go, επαναπροσδιορίζοντας τη λειτουργικότητα των κινητών τηλεφώνων.

Τιμή: Το LG Chocolate BL40 “παίζει” στα 435 ευρώ [skroutz.gr].

LG Chocolate BL40 Video Preview

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.