XBLOG logo @2x

ΛεξοΜανία παιχνίδι για iPhone και iPad, Σας άρεσε γι΄αυτό δίνουμε ακόμη 10 κωδικούς για δωρεάν download

Η νέα εφαρμογή “ΛεξοΜανία” του Zoo.gr για iPhone και iPad σας άρεσε πολύ απ΄ότι φάνηκε, αφού εξαφανίσατε αμέσως τους 10 κωδικούς που δώσαμε για δωρεάν download σε προηγούμενο post. Έτσι εξασφαλίσαμε άλλους 10 κωδικούς για τους 10 πιο γρήγορους που θα κατεβάσουν την εφαρμογή τώρα!

Σχετικά με την εφαρμογή ΛεξοΜανία

Είναι το νέο mobile game του Zoo.gr που θα σε καθηλώσει! Φτιάξε όσες περισσότερες λέξεις μπορείς πριν τελειώσει ο χρόνος που έχεις στη διάθεσή σου! Αν κολλήσεις κάπου απλά ανακάτεψε τα γράμματα μήπως σου έρθει καμιά ιδέα. Χρησιμοποίησε επίσης όλα τα γράμματα για να φτιάξεις τη μεγαλύτερη λέξη και ξεκλείδωσε το επόμενο επίπεδο! Πάρε μέρος σε ημερήσια τουρνουά και μπες στο «Hall of Fame»!

Το παιχνίδι βρίσκεται στα «New & Noteworthy» του ελληνικού App Store [download link] και κατέκτησε την κορυφή στα Top Paid Apps μέσα σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία του!

Οι 10 πιο γρήγοροι κατεβάζουν τη ΛεξοΜανία δωρεάν!

Το app θα το βρείτε στο App Store στην τιμή των 0,79 ευρώ, ωστόσο το XBLOG.gr εξασφάλισε 10 επιπλέον redeem codes για να το κατεβάσετε οι 10 πρώτοι δωρεάν!

  1. A4A4N4FKEEFR
  2. Y3RER7FFHR69
  3. 9N34JF6L34EN
  4. FTHXTWMK7F4W
  5. TFLPTNL4YL9Y
  6. PP6TMNYR7XNP
  7. AHTME79973KW
  8. 69HM4JMR49WF
  9. A3N9R3NAFHWF
  10. P9Y3E7NAJE3A

Πώς να χρησιμοποιήσετε redeem code: Μπαίνετε στο App Store από το iPhone, το iPod touch ή το iPad σας, επιλέγετε “Featured” και κάτω-κάτω επιλέγετε “Redeem”. Στην οθόνη που θα εμφανιστεί εισάγετε έναν από τους παραπάνω κωδικούς και κατεβάζετε το app δωρεάν!

Σημαντικό: Όσοι κάνετε χρήση κάποιου κωδικού από τους παραπάνω, καλό είναι να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω απ΄το post γράφοντας ποιον κωδικό χρησιμοποιήσατε, ώστε να μην δοκιμάσει κάποιος άλλος να χρησιμοποιήσει κωδικό που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.