XBLOG logo @2x

ΛεξοΜανία iPhone/iPad app, Οι 10 πρώτοι το κατεβάζετε δωρεάν τώρα!

ΛεξοΜανία! Είναι το νέο mobile παιχνίδι του Zoo.gr για iPhone, iPad και iPod touch! Ένα puzzle game που θα σε καθηλώσει!

Φτιάξε όσες περισσότερες λέξεις μπορείς πριν τελειώσει ο χρόνος που έχεις στη διάθεσή σου! Αν κολλήσεις κάπου απλά ανακάτεψε τα γράμματα μήπως σου έρθει καμιά ιδέα.

Χρησιμοποίησε επίσης όλα τα γράμματα για να φτιάξεις τη μεγαλύτερη λέξη και ξεκλείδωσε το επόμενο επίπεδο!

Πάρε μέρος σε ημερήσια τουρνουά και μπες στο “Hall of Fame”!

Το παιχνίδι βρίσκεται στα “New & Noteworthy” του ελληνικού App Store [download link] και κατέκτησε την κορυφή στα Top Paid Apps μέσα σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία του!

Το app θα το βρειτε στο App Store στην τιμή των 0,79 ευρώ, ωστόσο το XBLOG.gr εξασφάλισε 10 redeem codes για να το κατεβάσετε οι 10 πρώτοι δωρεάν!

Τα 10 redeem codes για δωρεάν download

  1. X99FATEE3R6H
  2. TY4JX7Y7YHNH
  3. JJ3PNWJ6NTWY
  4. MRAFT9THRAJJ
  5. 7HLTW3Y9WTNT
  6. JN6K7YEPATFF
  7. 3NHM4E9WAWKJ
  8. RWN939MKEE47
  9. XHF6NJFTKE9K
  10. XHL34L6KAPY3

Σημαντικό: Όσοι χρησιμοποιήσετε κάποιο κωδικό καλό είναι να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω απ΄το post γράφοντας ποιον κωδικό χρησιμοποιήσατε, ώστε να μην δοκιμάσει κάποιος άλλος να χρησιμοποιήσει κωδικό που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί.

Πώς να χρησιμοποιήσετε redeem code: Μπαίνετε στο App Store από το iPhone, το iPod touch ή το iPad σας, επιλέγετε “Featured” και κάτω-κάτω επιλέγετε “Redeem”. Στην οθόνη που θα εμφανιστεί εισάγετε έναν από τους παραπάνω κωδικούς και κατεβάζετε το app δωρεάν!

ΛεξοΜανία app για iPhone - iPad

ΛεξοΜανία app για iPhone - iPad

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.